Koominen näky yhdistetyn maailmancupissa – katsoja päristeli moottorisahalla ennen Ilkka Herolan hyppyä

katsoja pitää ääntä moottorisahalla yhdistetyn maailmancupissa

Yhdistetyn maailmancup-kilpailun katsomossa nähtiin huvittava hetki, kun tv-kuviin löytyi moottorisahalla ääntä pitänyt katsoja.

Saksan Schonachissa käytävässä yhdistetyn maailmancupin kilpailussa päästiin todistamaan koomista näkyä, kun juuri ennen Ilkka Herolan hyppyä Viaplayn lähetyksessä poimittiin kuviin erään innokkaan katsojan hieman erikoisempi metelintuottoviritelmä.

Eräällä miehellä oli näet käsissään moottorisaha, josta oli poistettu terä ja sillä hän päristeli menemään pitäen varsin reipasta ääntä muun väkijoukon äänijänteiden ja kilkuttimien tuottaman metelin lisäksi.

Herolaa tämä ei ainakaan häirinnyt, sillä hän hyppäsi varsin mukavat 99 metriä. Herola on parhaana suomalaisena seitsemäntenä mäkiosuuden jälkeen. Herola pääsee ladulle 35 sekuntia kisaa johtavan japanilaisen Ryota Yamamoton jälkeen.

Muut suomalaiset ovat kaukana kärjestä. Eero Hirvonen on sijalla 32 (1.56 minuuttia kärjestä), Arttu Mäkiaho sijalla 37 (2.02 minuuttia) ja Perttu Reponen sijalla 42 (2.35 minuuttia).

Katsoja pitää mekkalaa moottorisahalla yhdistetyn maailmancupin kilpailussa:

Katso myös: Perttu Hyvärinen löi parastaan näyttelijänä – tuloksena koominen mainosvideo