sunnuntai, 21.07.2024
KotiLiigapörssi pilalle tilastojen avulla

Liigapörssi pilalle tilastojen avulla

Liigapörssi pilalle -työkalu

Liigapörssi pilalle tilastojen avulla -työkalu on tehty helpottamaan Liigapörssi-pelaajien arkea. Tietysti tärkein ominaisuus on se, että näet yksinkertaisella tavalla kunkin joukkueen tulevan otteluohjelman. Näin ollen pääset katsomaan, mistä jengistä kannattaa valita pelaajat joukkueeseen vaihtojen myötä. Myös joukkueiden tulevat vastustajat on listattu vaikeusasteen mukaan ja tarjolla on myös ohje siitä, milloin kunkin joukkueen pelaajia mahdollisesti kannattaa vaihtaa, jotta saat maksimaalisen potentiaalin irti.

Ominaisuudet eivät kuitenkaan rajoitu todellakaan tähän, vaan tämän lisäksi pelaajalistan, jossa on annettu ennuste tuleviin peleihin. Pääset myös vertailemaan eri pelaajien suorituksia ja saat tilastoja vaihtojen nojaksi. Jokaisen kohdalla näet myös sen hetkisen hinta/laatu-suhteen.

Tähän päälle on vielä optimijoukkue-osio, jossa pääset kokoamaan omia optimikokoonpanoja antamillasi ehdoilla. Näin pääset vertailemaan eri pelaajien mahdollisuutta täydentää kokoonpanoasi. Tietysti osiota voi käyttää hyväksi jo ihan ensimmäisestä hetkestä lähtien, kun alat kasaamaan kauden/jakson ensimmäistä joukkuetta.

Oman joukkueesi pääset kokoamaan sekä Liigapörssi-pelin kaikki säännöt löydät viralliselta Liigapörssi-sivulta, joka on IS:n ylläpitämä –> Liigapörssi.fi.

NHL Liigapörssi

Valikosta löytyy myös NHL, jota voit käyttää hyväksi varsinkin Hockey GM-pelissä. NHL Liigapörssi -versiossa pääset kokoamaan oman joukkueesi rapakon takana pelaavista pelureista. Idea on täysin vastaava kuin Liiga-versiossakin. Pallomeri.net -sivuston työkalusta löydät kaikki täysin vastaavat ominaisuudet HockeyGM:n puolelle kuin Liigapörssinkin puolella.

Liigapörssi pilalle -työkalu on ehdottomasti netin käytetyin apuväline näihin supersuosittuihin fantasy-peleihin! Älä siis missaa mahdollisuutta tehdä elämästäsi hieman helpompaa, sillä voit olla varma, että kimppasi kaveritkin käyttävät tätä hyväkseen.

Tsekkaa kuumimmat jääkiekko-uutiset!