Live Stream

Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi

Pallomeri.netin Live Stream -sivulta löydät ohjeet, miten näet kaikki suosituimmat ottelut ja tapahtumat ilmaiseksi netistä. Ota ohjeet lukuun alta ja ongelmasi ovat tulevaisuudessa ratkaistu.

 

Kaikki Euroopan huippusarjat jääkiekossa sekä jalkapallossa ovat yleensä maksumuurien takana, ja kaiken kukkuraksi ne ovat vieläpä jakautuneet useamman eri kanavapaketin taakse. Tähän löytyy kuitenkin yksinkertainen ratkaisu, sillä muun muassa Unibetin LiveStream-palvelu lähettää täysin laillisesti netissä suurimman osan otteluista suorana lähetyksenä – ja vieläpä ilmaiseksi.

 

Näin ollen et joudu maksamaan useasta kanavapaketista samaan aikaan. Et myöskään joudu harmittelemaan, mikäli tulee viikonloppuja, kun et ehdi seuraamaan urheilua; mitkään kuukausimaksut kun eivät tässä tapauksessa juokse.

CHL live stream

Jääkiekon Mestarien liiga eli CHL on vuosittainen turnaus, jossa ratkaistaan Euroopan herruus. Kilpailu mestaruudesta käynnistyy jo elokuussa ja pelejä pelataan läpi kauden. Kiekkoviihdettä onkin tarjolla rutkasti, kun Euroopan huippusarjojen parhaimmat joukkueet testaavat toistensa paremmuuden.

Unibet on jo useamman kauden ajan tarjonnut kaikki CHL-kauden ottelut suorana lähetyksenä ilmaiseksi. Sarjassa pelaa myös lukuisia suomalaisjoukkueita, joten mielenkiintoa varmasti riittää pitkälle talveen.

KHL live stream

KHL:ää pidetään Euroopan parhaana jääkiekkosarjana, sillä kaukalossa viilettää maailman ehdottoman kärkiluokan huippunimiä. Jokerit tuo sarjaan oman mausteensa, kun helsinkiläiset yrittivät haastaa Pietarin ja Moskovan tähtisikermät.

Sarjassa pelaa myös lähes poikkeuksetta kovimmat Euroopassa pelaavat suomalaisnimet, sillä KHL vetää puoleensa vuosi toisensa jälkeen uusia pelureita.

KHL-kauden parhaimmat hetket – kuten kaikki Jokereiden pelit – näet maksullisen Viaplayn ja Viasatin puolella. Sen sijaan kaikkiin paitsi Jokereiden peleihin on tarjolla myös ilmainen live stream, sillä Unibet näyttää sivuillaan kaikki kauden ottelut. Tarjonnasta löytyy siis SKA Pietarin, TsSKA Moskovan ja Ak Bars Kazanin tasoisia joukkueita, joten tämän helpommin et pääse ihailemaan jääkiekkoa maailman huipulta.

Serie A live stream

Italian Serie A sai rutkasti lisää kiinnostavuutta, kun Cristiano Ronaldo siirtyi Juventukseen kesällä 2018. Ronaldon johdolla Italian pääsarja on mielenkiintoisempi kuin vuosikausiin. Unibet hemmottelee futisfaneja myös tällä sektorilla, sillä se omistaa oikeudet myös Serie A:n otteluiden lähettämiseen netissä.

Mikäli kiinnostaa katsoa lähetyksiä suomenkielisellä selostuksella, niin se onnistuu Ruudun kautta, mistä näet tietyt huippukamppailut sekä kaikki Juventuksen ottelut. Ruutu Plus -paketti kustantaa 9,95 euroa kuukaudessa.

La Liga live stream

Barcelonan, Real Madridin ja Atlético Madridin tähdittämä La Liga tarjoaa vuosi toisensa jälkeen todellisia huippukamppailuita. Varsinkin El Clásicot ovat aina kauden odotetuimpia hetkiä ympäri maailmaa.

La Ligan tv-oikeudet omistaa Suomessa C More, joka välittää sarjan kaikki ottelut suoratoistopalvelussaan. C More Sport -paketti maksaa kuukaudessa 24,95€.

Mikäli olet kiinnostunut katsomaan ottelut netistä ilmaiseksi, niin se käy kätevästi Unibet-TV:n kautta. Otteluiden katsominen ei maksa mitään, mutta sinulla täytyy olla aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1 euro rahaa.

NordicBetin kautta näet aivan jokaisen La Liga -kauden ottelun, kuten vaikkapa juuri Barcelonan ja Real Madridin väliset kohtaamiset.

Snooker live stream

Snooker on noussut viime vuosien aikana todella suosituksi lajiksi ja yhä useampi urheilufani löytää itsensä seuraamasta Ronnie O’Sullivanin kaltaisia megatähtiä. Snookerin suosio näkyy myös kasvaneissa palkintopoteissa sekä suurissa turnauksissa, joita on kalenterissa vuosi vuodelta enemmän.

Snookerin seuraaminen on tehty erittäin helpoksi, sillä kaikki suurimmat turnaukset näet Eurosport Playerin kautta – ja hintakin on todella huokea; vain 6,99 euroa kuukaudessa.

Tämän lisäksi myös lähes kaikki tärkeimmät turnaukset näkyvät ilmaiseksi Unibetin livestreaming-palvelusta, joka vastaa tarjonnaltaan lähes jo live tv:tä.

NBA live stream

Maailman paras koripallosarja NBA on erityisen kiinnostava suomalaisittain, sillä Lauri Markkanen on noussut ryminällä maailman parhaimpien pelaajien joukkoon. Chicago Bullsissa pelaavan suomalaisen otteita pääset seuraamaan Ruudun kautta, sillä NBA:n TV-oikeudet löytyvät sieltä.

NBA:ta on mahdollisuus seurata myös ilmaiseksi, sillä Unibetin LiveStream-palvelu välittää kauden kaikki ottelut suorana lähetyksenä. Live stream aukeaa todella yksinkertaisilla ohjeilla, sillä sinulla tarvitsee olla ainoastaan aktiivinen pelitili, jolta löytyy vähintään 1 euron edestä rahaa. Katseleminenhan ei sitten kustanna yhtään mitään.