Live Stream

Pallomeri.netin Live Stream -sivulta löydät ohjeet, miten näet kaikki suosituimmat ottelut ja tapahtumat ilmaiseksi netistä. Ota ohjeet lukuun alta ja ongelmasi ovat tulevaisuudessa ratkaistu.

Kaikki Euroopan huippusarjat jääkiekossa sekä jalkapallossa ovat yleensä maksumuurien takana, ja kaiken kukkuraksi ne ovat vieläpä jakautuneet useamman eri kanavapaketin taakse. Tähän löytyy kuitenkin yksinkertainen ratkaisu, sillä muun muassa Unibetin LiveStream-palvelu lähettää täysin laillisesti netissä suurimman osan otteluista suorana lähetyksenä – ja vieläpä ilmaiseksi.

Näin ollen et joudu maksamaan useasta kanavapaketista samaan aikaan. Et myöskään joudu harmittelemaan, mikäli tulee viikonloppuja, kun et ehdi seuraamaan urheilua; mitkään kuukausimaksut kun eivät tässä tapauksessa juokse.

CHL live stream

Jääkiekon Mestarien liiga eli CHL on vuosittainen turnaus, jossa ratkaistaan Euroopan herruus. Kilpailu mestaruudesta käynnistyy jo elokuussa ja pelejä pelataan läpi kauden. Kiekkoviihdettä onkin tarjolla rutkasti, kun Euroopan huippusarjojen parhaimmat joukkueet testaavat toistensa paremmuuden.

Coolbet tarjoaa kaikki CHL-kauden ottelut suorana lähetyksenä ilmaiseksi. Sarjassa pelaa myös lukuisia suomalaisjoukkueita, joten mielenkiintoa varmasti riittää pitkälle talveen.

Mestis live stream

Mestiksessä on menossa kaikkien aikojen kausi, sillä Jokerit on tuonut sarjaan aivan mielettömästi uutta energiaa. Yleisömäärät ovat nousussa ja meininki on todella hyvää. Nyt on mahdollisuus päästä seuramaan otteluita suorana lähetyksenä ilmaiseksi. 

Ohjeet pääset tsekkaamaan alta: 

  1. Avaa VPN ja vaihda virtuaalinen sijaintisi esimerkiksi Ruotsiin. Jos sinulla ei ole VPN:ää, niin saat hommattua sen TÄSTÄ LINKISTÄ!
  2. Tämän jälkeen siirry coolbet.com -sivulle ja kirjaudu sisään.
  3. Sitten vain Mestis-kiekko tulille ja nauttimaan.

Serie A live stream

Italian Serie A sai rutkasti lisää kiinnostavuutta, kun Juventuksen pitkä valtakausi loppui ja sarja on tasaisempi kuin vuosiin. Unibet hemmottelee futisfaneja myös tällä sektorilla, sillä se omistaa oikeudet myös Serie A:n otteluiden lähettämiseen netissä.

Mikäli kiinnostaa katsoa lähetyksiä suomenkielisellä selostuksella, niin se onnistuu C Moren kautta, mistä näet kaikki sarjan ottelut suorina lähetyksinä.

La Liga live stream

Barcelonan, Real Madridin ja Atlético Madridin tähdittämä La Liga tarjoaa vuosi toisensa jälkeen todellisia huippukamppailuita. Varsinkin El Clásicot ovat aina kauden odotetuimpia hetkiä ympäri maailmaa.

La Ligan tv-oikeudet omistaa Suomessa MTV, joka välittää sarjan kaikki ottelut suoratoistopalvelussaan.

Mikäli olet kiinnostunut katsomaan ottelut netistä ilmaiseksi, niin se käy kätevästi Unibet-TV:n kautta. Otteluiden katsominen ei maksa mitään, mutta sinulla täytyy olla aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1 euro rahaa.

Unibetin kautta näet aivan jokaisen La Liga -kauden ottelun, kuten vaikkapa juuri Barcelonan ja Real Madridin väliset kohtaamiset.

Snooker live stream

Snooker on noussut viime vuosien aikana todella suosituksi lajiksi ja yhä useampi urheilufani löytää itsensä seuraamasta Ronnie O’Sullivanin kaltaisia megatähtiä. Snookerin suosio näkyy myös kasvaneissa palkintopoteissa sekä suurissa turnauksissa, joita on kalenterissa vuosi vuodelta enemmän.

Snookerin seuraaminen on tehty erittäin helpoksi, sillä kaikki suurimmat turnaukset näet Eurosport Playerin kautta – ja hintakin on todella huokea; vain 6,99 euroa kuukaudessa.

Myös kauden huipentuma snookerin MM-kisat näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n live stream -palvelusta.

Tämän lisäksi myös lähes kaikki tärkeimmät turnaukset näkyvät ilmaiseksi Unibetin livestreaming-palvelusta, joka vastaa tarjonnaltaan lähes jo live tv:tä.

NBA live stream

Maailman paras koripallosarja NBA on erityisen kiinnostava suomalaisittain, sillä Lauri Markkanen on noussut ryminällä maailman parhaimpien pelaajien joukkoon. Chicago Bullsissa pelaavan suomalaisen otteita pääset seuraamaan Ruudun kautta, sillä NBA:n TV-oikeudet löytyvät sieltä.

NBA:ta on mahdollisuus seurata myös ilmaiseksi, sillä Unibetin Live Stream-palvelu välittää kauden kaikki ottelut suorana lähetyksenä. Live stream aukeaa todella yksinkertaisilla ohjeilla, sillä sinulla tarvitsee olla ainoastaan aktiivinen pelitili, jolta löytyy vähintään 1 euron edestä rahaa. Katseleminenhan ei sitten kustanna yhtään mitään. 

EFL Cup & Copa del Rey live stream

Englannin liigacup ja Espanjan Cup eli Copa del Rey näkyvät ratkaisuun asti ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Normaalisti Cup-pelejä voi olla vaikea saada näkyville, sillä tv-oikeudet vaihtelevat suuresti vuosittain. Unibet-TV tarjoaa kuitenkin ratkaisun tähän, sillä sieltä näet kaikki pelit suorana lähetyksenä kaudesta toiseen.

Näin ollen pääset ihailemaan ilmaiseksi, kun Valioliigan jättiläiset taistelevat pokaalista, tai kun muun muassa Real Madrid ja Barcelona hakevat menestystä Cup-turnauksesta. Molemmat tarjoilevat viimeistään loppuvaiheessa todellisia huippukohtaamisia, joten tarjolla on rutkasti futisviihdettä.

Englannin liigacup ja Espanjan Cup eli Copa del Rey näkyvät ratkaisuun asti ilmaiseksi kautta. Normaalisti Cup-pelejä voi olla vaikea saada näkyville, sillä tv-oikeudet vaihtelevat suuresti vuosittain. Unibet-TV tarjoaa kuitenkin ratkaisun tähän, sillä sieltä näet kaikki pelit suorana lähetyksenä kaudesta toiseen.

Tennis live stream

Tennis-kausi käynnistyy tammikuussa, minkä jälkeen turnauksia ja pelejä on tarjolla viikosta toiseen. Kauteen mahtuu yhteensä neljä Grand Slam -turnausta, jotka ovat ehdottomasti kauden kohokohtia. Tämän lisäksi ohjelmassa on Masters-turnauksia, joissa myös jokainen pelaaja haluaa menestyä.

ATP- ja WTA-kiertueen otteluista pääset nauttimaan ilmaiseksi viikoittain Unibet-TV:n kautta. Valikoimasta löytyy myös kauden suurimmat Grand Slam -turnaukset, kuten Australian avoimet ja Ranskan avoimet.

Avaa ilmainen live stream ja nauti tenniksestä joka viikko!

Jääkiekon MM-kisat live stream

Kevään odotetuin tapahtuma lätkäfanien keskuudessa on jääkiekon MM-kisat. C More välittää totutusti ottelu kanavillaaan, mutta palvelu on maksullinen ja se kustantaa kuukaudessa 29,95€.

Vaihtoehtoisesti MM-kisoja pääset seuraamaan myös live stream -palvelusta. Unibet-TV lähettää kaikki kisojen ottelut ilmaiseksi aina alkusarjan peleistä finaaleihin asti.

Myös kaikki Leijonien ottelut näkyvät suorana lähetyksenä, joten Unibet-TV tarjoilee loistavan vaihtoehdon pelien seuraamiseen.

Nauti kisojen jokainen peli kotisohvalla ilmaisekis ja avaa jääkiekon MM-kisojen live stream.

NFL & Super Bowl live stream

Maailman paras amerikkalaisen jalkapallon sarja, NFL, on nähtävissä jatkossa ilmaiseksi. Nimittäin Coolbet tarjoaa kauden 2021-22 kaikki ottelut suorana lähetyksenä – ja tietysti maksutta.

Kausi saa kruununsa helmikuun alussa pelattavaan Super Bowliin, joka on yksi vuoden suurimmista urheilutapahtumista. Myös tämä ottelu kuuluu niin ikään Coolbetin ohjelmatarjontaan, joten myös se näkyy ilmaiseksi.

Laita popparit mikroon ja avaa ilmainen live stream.

NHL live stream

Jatkossa myös maailman parhaan kiekkosarjan jokainen NHL-ottelu on katsottavissa ilmaiseksi. Nimittäin Unibet-TV ilmoitti näyttävänsä live stream -palvelussaan kauden jokaisen taiston aina Stanley Cup -finaaleihin asti. Ottelut tulevat alkuperäisellä englanninkielisellä selostuksella.

Suomalaisittain NHL-kaudet tulevat olemaan vuosi vuodelta mielenkiintoisempia, kun nuori kultainen sukupolvi saa kerättyä kokemusta ja nousee entistä kirkkaampiin valoihin NHL:n parhaiden pelaajien joukkoon. Mikko Rantanen, Patrik Laine, Aleksander Barkov ja Sebastian Aho pitävät huolen siitä, että maaliverkot heiluvat ja viihdettä on tarjolla.

Katso kaikki NHL-ottelut suorana lähetyksenä.