tiistai, 05.12.2023
KotiFPL Pilalle - Valmentajapelin paras työkalu

FPL Pilalle

Fantasy Premier League -työkalu

Fantasy Premier League on Valioliigaan keskittyvä valmentajapeli, jossa kootaan joukkue Englannin huippusarjoissa pelaavista pelaajista. Mukana on pelaajia yli 10 miljoonaa ympäri maailman. Tarkoituksena on kerätä mahdollisimman paljon pisteitä, joita saa valituiden pelaajien otteista Valioliigassa.

FPL:ssä pitääkin olla jatkuvasti hereillä, koska voimasuhteet muuttuvat viikonlopusta toiseen. Pelaajia saattaa loukkaantua, edessä on vaikeampia otteluita tai tähtipelaajia lepuutetaan. Näin ollen FPL:ään pelaavien pitää jatkuvasti olla kartalla siitä, keitä pelaajia kannattaa vaihtaa ja keitä kannattaa pitää.

Pallomeri.netin FPL-työkalu tarjoaa loistavaa apua pelaamiseen, sillä nyt sinun ei tarvitse pohtia ja avata useita eri tilastoja, kun kaikki löytyy samasta paikasta.

Työkalu tarjoaa sinulle nähtäville joukkueiden tulevat ottelut sekä näiden vaikeusasteen. Pääset myös tutkimaan pelaajakohtaisia tilastoja siitä, miten pelaajat ovat tällä kaudella esiintyneet ja keränneet pisteitä. Tämän ansiosta voit miettiä, että olisiko esimerkiksi joku Manchester Unitedin pelaaja järkevää ottaa tulevalle kierrokselle.