lauantai, 20.07.2024

Veikkausvihjeet tarjoaa Pallomeri.net

Kaipaatko apua vetoihisi? Olet tullut oikeaan paikkaan! Sivuiltamme löydät veikkausvihjeet useaan eri lajiin ja sarjaan. Tutustu lisäksi vedonlyöntivihjeet lähteistä -sivuun, jonne on kerätty kaikki netin parhaimmat vetovihjeet samalle sivulle!

Pallomeri.netin Veikkausvihjeet on jaoteltu neljään eri kategoriaan, jotka esittelemme alla. Sivuiltamme löydät pelivihjeet eri lajoihin ja sarjoihin.

Voit myös tilata vihjeet suoraan puhelimeesi. WhatsApp-tilauksesta ohjeet voit lukea täältä!

Päivän kuumimmat vetovihjeet

Päivän kuumimmat vetovihjeet koostuvat tiimimme omista vihjeistä, joihin on käytetty hyväksi netistä löytyviä muita vihjesivustoja. Käytämme myös itse vetovalinnoissa vedonlyöntivihjeet lähteistä -sivua.

Liiga-vihjeet

Jääkiekko on suomalaisten vedonlyöjien suosikkilaji, vaikka lätkä onkin kieltämättä yksi vaikeimmista lajeista betsata. Sivustomme Liiga-vihjeet koostuvat lähes aina Vedonlyönti pilalle -työkalun tilastoihin perustuen. Työkalu analysoi tarkkaan joukkueiden aikaisempia otteluita, joiden perusteella löytää hyviä pelivalintoja varsinkin maalimääräveikkauksiin. Jos et ole vielä tutustunut työkaluun, kannattaa tutustua viimeistään nyt!

CHL-vihjeet

CHL-vedonlyönti on mielenkiintoista, sillä eri sarjojen analysointi on vähintäänkin haastavaa, mutta onnistuessaan CHL-vihjeet voivat tuottaa ison palautuksen panoksille. Useat Euroopan sarjoista ovat menneet viime vuosina valtavasti eteenpäin. Suomalaiset joukkueet ovat pärjänneet viime vuosina CHL:ssä hyvin, mutta kilpailun kasvaessa myös suomalaisjoukkueet ovat joutuneet huomaamaan useiden NLA-joukkueiden, Tshekin liigan joukkueiden tai muiden joukkueiden olevan vahvempia yksittäisissä otteluissa. Käytämme CHL-vihjeissä on eduksi, jos sisäpiirissä on muista sarjoista tietäviä vedonlyöjiä. Suomalaisjoukkuuet saavat tunnettavuutensa vuoksi usein heikkoja kertoimia, joita ei välttämättä kannata betsata.

NHL-vihjeet

Jos lätkäbetsaaminen on haastavaa, niin tässä on varmasti siihen suurin syy. NHL-vedonlyönti jos joku on haastavaa. 82 ottelun runkosarja on todella pitkä, eikä mikään joukkue pysty olemaan parhaimmillaan illasta toiseen. Lisäksi NHL:n pistelaskusysteemi altistaa joukkueita pelaamaan helpommin tasapelejä, joten ML-voittojen vihjaaminen on selvästi yleisempää kuin muissa jääkiekkosarjoissa.

Sivuiltamme löytyvät NHL-vihjeet laaditaan yleisesti hieman pienemmällä voitto-odotuksella, sillä tiedossa on NHL-veikkausten haastavuus.

KHL-vihjeet

KHL:n suosio vedonlyöjien keskuudessa on noussut isoin harppauksin viime vuosien aikana ja varsinkin Jokereiden siirtyminen sarjaan räjäytti pelivaihdon. Sarja ei kuitenkaan ole helppo veikattava, sillä raastava matkustaminen ja aikaerot aiheuttavat niin joukkueille kuin betsaajillekin ongelmia.

Myös tasoerot sarjassa ovat melko suuret, joten aivan kärkipään jengien voitoista on harvemmin tarjolla hyviä kertoimia. KHL:ssä kannattaakin haistella maalimääriä sekä tasoituskohteita, mistä saa irti useimmiten jopa todella hyviä kertoimia.

Golf-vihjeet

Maailmalla on käynnissä lukuisia äärimmäisen kovia kiertueita, joissa taso on aivan valtavan korkealla. PGA Tour on se isoin ja kaunein, missä myös Sami Välimäki pelaa vuonna 2024. LIV Golf on haastanut kovasti viime vuosina, sillä se on pystynyt saamaan kiertueelle aivan maailman kirkkaimpia tähtiä. Tuolla puolestaan pelaa Kalle Samooja. Kilpailuita on viikoittain, joten myös betsattavaa on runsaasti. Sivuiltamme löydät viikoittain kuumimmat golf-vihjeet, joista saat kenties ideaa omiin pelivalintoihin.

Tennis-vihjeet

Tennis on yksi maailman suosituimmista pallopeleistä, mutta myös yksi suosituimmista vedonlyöntikohteista. Tenniksen kohdalla nousee useasti esiin live-veto, sillä se soveltuu jopa erinomaisesti tennikseen. Live-vedonlyönnin avulla on mahdollisuus saada suosikkien voitosta hyviä kertoimia irti, sillä useasti maailman kärki saattaa takerrella ottelun alussa, mutta koneiden käynnistyttyä jälki on murskaavaa.

Tennis on erittäin viihdyttävä laji betsaamiseen eikä ole ihme, että sen suosio on niin kova betsaajien keskuudessa. Sivuiltamme löydät oman osion tennis-vihjeille, joita tippuu tasaisesti läpi vuoden.

NFL-vihjeet

NFL on suomalaisten betsaajien yksi lempilajeista. Pallomeri.netistä löydät joka kierroksen kuumimmat NFL-vihjeet, joiden avulla saat lisäjännitystä otteluiden seuraamiseen.
Löydät joka kierroksen vihjeet omasta osiosta!

Valioliiga-vihjeet

Englannin Valioliiga on ehdottomasti suosituin jalkapalloliiga vedonlyöjien keskuudessa. Valioliigassa on selkeitä ennakkosuosikkeja, mutta parhaimmillakin on joskus huono päivä. Pallomeri.net sivustolta löydät joka päivä kuumimmat Valioliiga-vihjeet asiantuntijoidemme laatimina!

Pelivihjeet

Suomalaisten suosikkipelejä ovat moniveto, tulosveto, vakioveikkaus sekä muut Veikkauksen tarjoamat pelit. Näistä omia versioita löytyy myös kansainvälisiltä peliyhtiöiltä, mutta nimet tuotteilla poikkeavat tutuista termeistä. Sivustomme pelivihjeet -osiosta löydät veikkausvihjeet edellä mainittuihin kategorioihin.

Monivetovihjeet

Varmasti tässä vaiheessa herää kysymys, että miten kukaan voi tarjota vihjeitä monivetoon? Itse asiassa Jorma Vuoksenmaa siihen pystyy. Sivustomme monivetovihjeet koostuvat intuitiolla tehdyistä valinnoista, joilla haetaan myös yleensä hieman isompaa voittoa. Toki ottelupareista löytää varmasti hyviä ideoita edellisten pelien vertailun avulla, mutta kolmen tai neljän ottelun tulosvetojen veikkaaminen oikein on todella vaikeaa.

Tulosvetovihjeet

Jos monivetoon on vaikea tarjota vihjeitä, on se kolme tai neljä kertaa helpompaa tulosvetoon, jossa on vain yksi ottelu. Harvemmin näkee suoria tulosvetovihjeitä ellei odotettavissa ole vähämaalista 0-0-tulosta tai vaihtoehtoisesti runsasmaalista voittoa suosikille.

Tulosvedosta voi parhaassa tapauksessa löytää hyviä hakuja isolla kertoimella ja näihin tiimimme koittaa parhaansa mukaan tarttua.

Vakiovihjeet

Vakioveikkaus on suomalaisten vedonlyöjien suosikki. Ja syy ei ole se, että siitä voittaa helposti rahaa, vaan juuri päinvastoin. Lähes jokainen vakion pelaaja on varmasti tottunut siihen, että 8-9 oikein on lopullinen tulos, vaikka tekisi mitä tahansa.

Pitää kuitenkin muistaa, että mahdollisuus 13 oikein tulokseen on aina olemassa ja sen osuessa on mahdollisuus ansaita jopa 200 000 euroa. Vakiovihjeet kostuvat pääasiassa yhdestä tai kahdesta nostosta, sillä mikään tipsitiimi ei varmasti pysty vihjaamaan 13 kohteen kierrosta uskottavasti.

Vedonlyöntituplaus

Tuplaus on suomalaisten suosikkipeli. Pallomeressä vedonlyöntituplausta on harrastettu sivuston perustamisesta alkaen ja muutaman kerran Tuplaus on myös edennyt maaliin asti, eli seitsemännelle päivälle asti. Tuplauksen ideana on aloittaa vedonlyönti maanantaina esimerkiksi 10 € panoksella, jonka jälkeen betsaamista jatketaan joka päivä vähintään 2,00 kertoimella aina sunnuntaihin asti, jos päivän kohde osuu. Panos tuplataan aina seuraavalle päivälle voitetun summan mukaan ja näin loppuviikosta pelaajalla on jo mahdollisuus voittaa tuhansia euroja.

Tuplauksen vetovihjeet löydät joka maanantai Pallomeren sivuilta.

VETOVIHJEET LÄHTEISTÄ