Mestarien liigan karsinnan 1. kierros arvottu – HJK saa vastaansa Vikingurin

HJK Mestarien liigan Veikkausliigassa Demba Savage HJK Veikkausliiga 2018 / Pallomeri.net

Mestarien liigan karsintojen ensimmäisen kierroksen otteluparit arvottiin tiistaina Sveitsin Nyonissa. HJK saa vastaansa Vikingurin.

Viime kaudella Suomen mestaruutta juhlinut HJK lähtee jahtaamaan eurounelmaa ensimmäisellä kierroksella färsaarelaista Vikinguria vastaan. Otteluparin ensimmäinen kamppailu pelataan Helsingissä 10. tai 11.7. Voittaja on selvillä viikkoa myöhemmin, kun edessä on toinen osaottelu Färsaarilla.

HJK on ensimmäisellä karsintakierroksella sijoitettu joukkue, joten se lähtee ennakkoon selvänä suosikkina ottelupariin. Mahdollisella toisella kierroksella vastusta kovenee selvästi, sillä vastaan tulee Valko-Venäjän suurseura BATE.

Mainos alkaa

Vikingur on suomalaisille tuttu joukkue vuodelta 2013, kun färsaarelaiset pudottivat FC Interin Eurooppa-liigan karsinnoista yhteismaalein 1-2.

Eurooppa-liigan karsintojen otteluparit arvotaan puolestaan huomenna. Suomesta mukana ovat KuPS, Ilves ja FC Lahti. Näiden joukkueiden karsintojen kotiottelut tullaan näkemään suorana lähetyksenä Viasatin ja Viaplayn kautta!