Osallistu FPL-liigaan ja voita kahden hengen Valioliigamatka haluamaasi otteluun

Everton Summer Series Valioliiga Fantasy Premier League
Kuva: Getty Images

Fantasy Premier League on kerännyt valtaisan suosion Valioliiga-fanien sydämissä, joten kyseessä on aina yksi kauden kohokohdista.

Osallistu FPL-liigaan ja voita kahden hengen Valioliigamatka!

Kyseessä on perinteinen valmentajapeli, jossa kokoat joukkueen ennakolta määrätyllä rahasummalla. Jokaiselle pelaajalle on valmiiksi määritelty arvo, joten et voi suoraan valita parasta mahdollista joukkuetta, koska budjetti ei anna myöten.

Mainos alkaa:

Joukkueeseen valitaan yhteensä 15 pelaajaa, joiden kanssa voit kierrosten välillä tehdä rajattomasti vaihtoja, jotta saat aina haluamasi avauskokoonpanon kentälle. Tämän lisäksi voit joka kierros vaihtaa yhden pelaajan ilmaiseksi kokonaan johonkin toiseen kokoonpanosi ulkopuolelta.

Pelaajat saavat pisteitä suoritustensa mukaan Valioliigassa. Esimerkiksi maaleista, syötöistä ja nollapeleistä saa aina tietyn määrän pisteitä. Sen sijaan esimerkiksi keltaisista ja punaisista korteista on luvassa miinuspisteitä.

Oletko managerien manageri?

Kaveriporukat useasti taistelevatkin paremmuudestaan tekemällä Fantasy Premier Leaguen, jossa on helppo seurata, että kuka on kauden paras valmentaja.

Tämän lisäksi tarjolla on muitakin liigoja, joissa voit voittaa todella upeita ekstrapalkintoja. FPL tarjoaa tietysti omat palkinnot, mutta miljoonien pelaajien joukosta se vaatisi todella uskomatonta suoritusta toteutuakseen. Sen sijaan palkintoja tarjoavia liigoja kannattaa pitää tarkasti silmällä, koska siellä osallistujamäärät ovat kuitenkin kohtuullisia, joten palkinnoille pääseminen on selvästi helpompaa.

Esimerkiksi tällä kaudella on FPL:ssä on käynnissä liiga, jossa kauden paras valmentaja palkitaan kahden hengen Valioliigamatkalla vapaavalintaiseen otteluun. Tämän lisäksi tarjolla on paljon muitakin palkintoja. Tsekkaa lisätiedot tästä!