Video: Zürich-pakki rysäytti hurjan pommin ja veti vastustajan aivan levyksi

Christian Marti Zürich Lions / Pallomeri.net

Zürich Lionsin Christian Marti jyräsi Rapperswillin Cedric Hüslerin aivan totaalisesti Sveitsin liigan perjantain kierroksella.

Rapperswill oli kovempi kotiottelussaan Zürich Lionsia vastaan perjantain National League A:n kierroksella kaapien ottelusta 3-0-voiton. Kaukalossa illan kovimmasta suorituksesta vastasi kuitenkin Zürichin puolustaja Christian Marti, joka pudotti Rapperswill-hyökkääjä Cedric Hüslerin todella kovalla taklauksella.

Hüsler lensi taklauksen seurauksena rajusti jäähän ja hänen kypäränsä lähtee iskun voimasta ilmaan. Videolta on hankala todeta varmaksi osuuko Martin hurja pommi puhtaasti, sillä hänellä näyttää olevan hieman ylöspäin suuntautuvaa liikettä ja taklaus saattaa osua pään seudulle. Lisäksi taklauksen kyseenalaisuutta lisää se, että hän tulee tilanteeseen kolmantena miehenä.

Mainos alkaa

Tuomariston näkemys oli, että taklaus oli paitsi kova ja näyttävä, mutta myös puhdas, sillä siitä ei tuomittu rangaistusta.

Zürich-pakki Christian Marti jyrää vastustajan aivan pystyyn:

Tsekkaa myös: HS: Vantaalla pelattu junioriottelu otettiin Jääkiekkoliiton tutkintaan – mauton musiikkikappale nostatti rasismikohun


Joukkueet: