Zurich-Kärpät näkyy netistä maksutta – tässä ilmainen live stream

Zurich-Kärpät näkyy netistä maksutta – tässä ilmainen live stream

CHL:n pudotuspelit käynnistyvät tiistaina ja mukana on vielä kaksi suomalaisjoukkuetta. Yksi illan ehdottomista kohokohdista on Zurich-Kärpät-ottelu. Tässä live stream kamppailuun!

Kaikki CHL-pelit suorana lähetyksenä – tässä live stream:

CHL:n virallinen yhteistyökumppani NordicBet lähettää kaikki ottelut suorana lähetyksenä ilmaiseksi.

Moni asia voi muuttua maailmassa, mutta suomalaisten intohimo ja rakkaus jääkiekkoon pysyy. Eurooppalaiseen kiekkoon on tuonut runsaasti uutta puhtia CHL eli jääkiekon Mestarien liiga, ja sarjan etenemistä voit seurata suorien NordicBetin jääkiekko-streamien avustuksella.

Jotta pääset nauttimaan kattavasta live stream tarjonnasta, tarvitset NordicBetille rekisteröidyn pelitilin sekä pelitilille vähintään 1 € saldon. Mikäli et vielä ole NordicBetin asiakas, voit avata pelitilin TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

Ottelun lähtökohdat: Zurich-Kärpät

Kärpät oli omassa alkulohkossaan ylivoimainen, sillä oululaiset hävisivät kuudesta ottelusta ainoastaan yhden. Myös Zurichin jatkopaikka tuli selvällä marginaalilla, vaikka lohkovoitto lipesi Frölundan nimiin. Sveitsiläiset ovat kuitenkin erittäin laadukas joukkue, joten Kärpillä kävi todella heikko arpaonni. Hallitsevan Sveitsin mestarin riveistä löytyy useita nimimiehiä, kuten Drew Shore, Kevin Klein, Roman Cervenka ja Denis Hollenstein.

Kärpät pääsee ottelupariin kuitenkin loistavista asetelmista, sillä joukkueen alkukausi Liigassa on ollut sensaatiomainen. Hallitseva Suomen mestari on voittanut 18 edellisestä ottelusta peräti 17, joten suosikkia ottelupariin ei kuitenkaan tarvitse etsiä. Oululaisjoukkue tarvitsee kuitenkin vieraista hyvän tuloksen, jotta lähtökohdat ratkaisevaan toiseen osaotteluun ovat kelvolliset.

Ottelu alkaa klo 20:45 ja se tulee suorana lähetyksenä sekä C Morelta että NordicBetin LiveStream-palvelusta!

CHL:n pudotuspelit – otteluohjelma:

6.11. klo 19:00 Kometa Brno-Tappara

6.11. klo 19:00 Malmö-Bern

6.11. klo 19:30 Storhamar-Skellefteå

6.11. klo 20:45 Bolzano-Plzen

6.11. klo 20:45 Lugano-Frölunda

6.11. klo 20:45 Zurich-Kärpät

6.11. klo 21:00 München-Zug

6.11. klo 21:00 Rouen-Salzburg

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut