Video: Sveitsin liigassa nähtiin ruma poikkari – Zugin pelaaja kajautti vastustajaa niskaan

Fabrice Herzog Zug / Pallomeri.net

EV Zugin Fabrice Herzog seuraa sivusta joukkueensa viisi seuraavaa ottelua saatuaan pelikiellon ruman näköisestä poikittaisestaan.

Fribourg-Gotteron ja EV Zug väänsivät Sveitsin liigan lauantain kierroksella maalirikkaan trillerin, joka päättyi rankkarikisan jälkeen vierasjoukkue Zugin 5-4-voittoon.

Ottelun tapahtumat poikivat kuitenkin sellaiset jälkipyykit, että Zug joutuu hetken aikaa tulemaan toimeen ilman Fabrice Herzogia, joka sai ottelussa suorittamastaan törttöilystä peräti viiden ottelun pelikiellon.

Kyseessä oli tilanne, jossa Herzog veti Fribourgin pakkia poikittaisella mailalla rumasti suoraan niskaan. Herzog oli kuljettanut kiekon Fribourgin alueelle, syöttänyt sen pois ja oli ajamassa maalille päädyn kautta, kun puolustaja pakitti häntä kohti.

Videon perusteella Herzog ehtii reagoida tilanteeseen ja vaikka onkin hankala sanoa, että oli poikkarissa mukana suoranaista pahansuopuutta ja vahingoittamistarkoitusta, niin ainakin videolta voi todeta sen, että Herzog tulee tilanteeseen todella piittaamattomasti ja huolimattomasti.

Herzogin asiaa ei ainakaan auta se, että vastustaja on autuaan tietämätön tulevasta iskusta, eikä se, että isku osuu herkkään ja suojaamattomaan kohtaan, eli on myös varsin vaarallinen.

Ev Zugin Fabrice Herzog sai viiden ottelun pelikiellon tästä poikittaisesta mailasta:

https://twitter.com/NLSLOfficial/status/1456263459671138316

Katso myös: Video: Ilveksen Nicholas Baptiste taituroi upean osuman tyhjiin – Jerry Turkulaista vietiin kuin märkää rättiä


Joukkueet: