ZSC Lions – HIFK 26.8.2021 – tässä live stream otteluun!

Lukko mlada boleslav zsc lions hifk live stream chl

ZSC Lions isännöi HIFK:ta, kun CHL:n uusi kausi pyörähtää käyntiin torstaina. Miten petopaidoille käy Zürichissä? Tässä maksuton live stream otteluun!

ZSC Lions – HIFK: Live stream CHL

Helsingin IFK on tulessa heti kättelyssä, kun Champions Hockey Leaguen uusi kausi pyörähtää käyntiin. Jo avauspäivänä on ohjelmassa mielenkiintoisia otteluita. Koko otteluohjelman löydät CHL:n sivuilta.

IFK:n harjoitusottelut ovat sujuneet ihan kelpo tavalla – siitäkin huolimatta, ettei tilille ehtinyt kertymään yhtään suoraa varsinaisen peliajan voittoa. Jatkoajalla tai rankkareissa se kaatoi kuitenkin niin Jukurit, Pelicansin kuin myös Ilveksen. Joukkueesta löytyy laatua, ja Otto Paajasen kaltaiset hyökkääjät pitävät huolen siitä, että vastustajien reppu heiluu tulevalla sesongilla.

Mainos alkaa

Zürich Lions eteni viime kaudella NLA:n välieriin ja joukkue onkin tunnetusti äärimmäisen kova vastus. ZSC Lions ja HIFK kohtasivat viimeksi lähes päivälleen 8 vuotta sitten, ja tuolloin European Trophy -turnauksen ottelun vei nimiinsä stadilaisjoukkue lukemin 6-4.

Ottelu on ohjelmassa torstaina 26. elokuuta kello 20:45 alkaen. Jo aiemmin saman iltana pelataan muun muassa Lukko-Lausanne.

Kaikki CHL-matsit näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!