Video: Näin Zlatanin ja Romelu Lukakun kohuttu sanaharkka eteni – videolla tekstitykset

Romelu Lukaku Zlatan Ibrahimovic inter milan - pallomeri.net

Interin ja AC Milanin välisen, tiistaina pelatun derbyn kohutuin tapaus ei niinkään ollut lopputulos vaan Romelu Lukakun ja Zlatan Ibrahimovicin yhteenotto.

Kaksikon järjestämä välikohtaus nähtiin Italian cupin puolivälieräottelun ensimmäisen jakson tauottua, ja alkukipinän kahakalle antoi Milanin kapteeni Alessio Romagnolin kova taklaus, joka oli nähty hetkeä ennen taukovihellystä.

Joukkueet olivat jo matkalla pukusuojaan, kun Interin Lukaku ja AC Milanin Ibrahimovic alkoivat solvaamaan toisiaan kovaäänisesti.

Mainos alkaa:

Twitterissä on nyt julkaistu video, jossa miesten ääniä on voimistettu, ja videolta löytyy myös tekstitykset siitä, minkälaisia törkeyksiä he toisilleen huutavat.

Ibrahimovic kehottaa Lukakua toistuvasti “mennä tekemään voodoo-juttujaan”.

Tämä juontaa mitä ilmeisimmin juurensa siihen, että Lukakun oli määrä sorvata vuonna 2017 jatkosopimus Evertonin kanssa, mutta hän olikin soittanut kesken allekirjoitustilaisuuden äidilleen ja “voodoo oli kertonut, että sopimusta ei kannata tehdä”.

Lukaku ei ole myöntänyt tarinaa todeksi, mutta paperiin ei tuona päivänä lyöty nimiä ja belgialainen siirtyikin Manchester Unitediin.

Inter voitti ottelun lopulta lukemin 2-1 ja eteni cupin välierään.

Zlatan Ibrahimovicin ja Romelu Lukakun nujakka:

Videon voit katsoa myös Twitterissä.


Pelaajat: ,
Joukkueet: