Zlatan täytti 38 vuotta – tässä maaginen osuma Englannin verkkoon

Zlatan ruotsi

Ruotsalainen jalkapalloilija ja persoona Zlatan Ibrahimovic täytti 3. lokakuuta 38 vuotta. Paljon onnea futislegendalle!

Zlatan on pelannut upealla urallaan Malmössä, Ajaxissa, Juventuksessa, Interissä, Barcelonassa, AC Milanissa, PSG:ssä ja Manchester Unitedissa. Ranskan mestaruuksien lisäksi hän on voittanut kaksi kertaa Hollannin mestaruuden, neljä kertaa Italian mestaruuden ja kertaalleen Espanjan mestaruuden.

Avauskaudella ManU:ssa Zlatan pääsi juhlimaan Eurooppa-liigan voittoa, Liigacupin voittoa sekä Community Shieldin mestaruutta.

Nykyisin päällikkö pelaa MLS-seura Los Angeles Galaxyn riveissä, missä hän on ehtinyt niin ihastuttaa kuin vihastuttaakin. Ibrahimovic taiteili losangelesiläisten sydämet puolelleen kuitenkin jo MLS-debyytissään, jossa hän jysäytti pallon verkon perukoille 40 metristä.

Ibra tunnetaankin todellisena debyyttien erikoismiehenä, sillä hän on nyt tehnyt maalin avausmatsissaan MLS:n lisäksi myös Hollannin liigassa, Serie A:ssa, La Ligassa, Ligue 1:ssä, Mestarien liigassa sekä Valioliigassa.

Ruotsalaisen uran komein osuma syntyi kuitenkin maajoukkuepaidassa, sillä kukaan tuskin voi unohtaa Englannin verkkoon syntynyttä saksipotkumaalia. Tämän osuman voit ihailla alta.

Zlatan Ibrahimovic – legendan uran kaunein maali

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!


Pelaajat: