Video: Zlatan Ibrahimovic jätti MLS-kentät tyylilleen uskollisena – rivo ele vastustajan fanille ja värikkäät lausunnot lehdistölle

Zlatan Ibrahimovic LA Galaxy / Pallomeri.net

LA Galaxy hävisi playoffeissa LAFC:lle ja peli saattoi olla viimeinen, jonka Zlatan Ibrahimovic pelaa MLS:ssä. Jos niin on, niin lähtö liigasta oli värikäs.

Zlatan Ibrahimovicin LA Galaxy putosi MLS:n playoffeista katkeralla tavalla häviämällä paikallisvastustaja LAFC:lle maalein 5-3. Ibrahimovicin sopimus Galaxyn kanssa on loppumassa ja huhut vievät häntä Serie A:n Napoliin, joten kyseessä oli todennäköisesti hänen viimeinen esiintymisensä MLS:ssä.

Ibrahimovicin tekemisiä ei ole koskaan voinut syyttää liiasta harmaudesta eikä poistuminen MLS-kentiltäkään tapahtunut hiljaa hissutellen. Ensin Ibrahimovic kuittasi vastustajan fanin huutelun tarttumalla haaroväliinsä ja esittelemällä kalleuksiaan huutelijalle housujensa läpi.

Tämän lisäksi Ibrahimovic antoi tuttuun tyyliinsä astetta napakampia lausuntuoja lehdistölle. Heidän kysyessään hänen tulevaisuudestaan Ibrahimovic nosti itsensä sarjan yläpuolelle.

– Jos jään tänne, niin se on hyvä asia sarjan kannalta, koska silloin koko maailma seuraa tätä. Jos lähden, niin kukaan ei muista mikä MLS edes on.

Eräs toimittaja nosti esiin LAFC:n kyseenalaisen maalin, jota ei tarkastettu videolta.

– Vaikeaa se on pitää peliä kontrollissa, jos juo samalla kahvia Magic Johnsonin kanssa, Ibrahimovic tokaisi viitaten videotuomariin sekä koripallolegenda Johnsoniin, joka kuuluu LAFC:n taustavoimiin.

– Mutta en halua valittaa tuomareista ja olla häviäjä, hän jatkoi.

Lisäksi Ibrahimovicilta kysyttiin fanien huutelusta, mutta hän sivuutti sen tylysti.

– En tarkoita tätä epäkunnioittavasti, mutta nämä stadionit ovat aivan liian pieniä siihen, että se häiritsisi. Nämä olivat kuin harjoitukset. Olen tottunut pelaamaan 80 000 ihmisen edessä.

Zlatan Ibrahimovic kuittaa fanin huutelun rivolla eleellä:

Tsekkaa myös: Andrej Pavlovic kerskaili Football Manager -saavutuksillaan – sai suosikkiseuraltaan töitä


Pelaajat:
Joukkueet: