Zlatan Ibrahimovic kyllästyi spekulaatioihin – “Minä päätän koska lopetan”

Zlatan Ibrahimovic

Ikinuori Zlatan Ibrahimovic ei kaikesta päätellen ole vielä lopettamassa upeaa uraansa. Hän vastasi spekulaatioihin Twitter-videolla.

Supertähti Zlatan Ibrahimovic on mitä ilmeisimmin kyllästynyt jatkuviin spekulaatioihin hänen upean peliuransa jatkumisesta. Keskiviikkona Ibrahimovic julkaisi Twitter-tilillään videon, jolla hän antaa itselleen hyvin ominaisen vastauksen kiihtyneisiin huhuihin.

Ibrahimovic laukoo videolla riviin asetettuja palloja maaliin, kunnes neljän valkoisen pallon jälkeen tulee keltaisen pallon vuoro. Sen Ibrahimovic tykitti suoraan kameraa päin.

– Minä päätän, milloin lopetan aivan kuin päätän, että keltainen pallo osuu sinuun, Ibrahimovic kirjoitti videonsa saatteeksi.

40-vuotiaan Ibrahimovicin sopimus Italian Serie A:n suurseuran AC Milanin kanssa päättyy tähän kauteen. Huhut Ibrahimovicin huikean uran päättymisestä ovat saaneet tuulta alleen jatkuvien loukkaantumisten vuoksi.

Ruotsalaislehti Aftonbladet kertoi italialaisten lähteiden väittävän, että Ibrahimovicin seuraava osoite löytyisi kotimaasta. Huhut vievät Ibrahimovicia Hammarbyn riveihin. Ibrahimovic on seuran osaomistaja.

Zlatan Ibrahimovic vastasi Twitter-tilillään hänen ympärillään velloneisiin spekulaatioihin:

Katso myös: Tranmere Roversin pallopoika otti yhteen Exeterin pelaajan kanssa ja lensi stadionilta pihalle


Pelaajat: