Zlatan Ibrahimovic toimi ilontuojana – osti PS5-konsolit kaikille joukkuekavereilleen

zlatan ibrahimovic ps5 playstation

Zlatan Ibrahimovic on ollut hyvässä vireessä AC Milanin riveissä tällä kaudella – ja ainakin tästä lähtien hän saattaa olla joukkueen pidetyin jätkä myös pukukopin puolella.

Playstation 5 julkaistiin tällä viikolla ja ympäri maailmaa on kantautunut puheita siiitä, että konsolin saatavuus on ollut todella heikkoa eikä sitä ole riittänyt läheskään kaikille halukkaille.

AC Milanin pelureille tämä ei kuitenkaan koitunut ongelmaksi, ja siitä piti huolen konsolipelaamisesta omassa elämäkertakirjassaankin puhuva Zlatan. ”Ibra” nimittäin päätti ostaa kaikille joukkuetovereilleen upouuden PS5-konsolin ja voitanee vain arvata, että hän sai tämän stuntin suorittaakseen vedellä jos jonkinmoisista naruista.

Joukkuetovereilta nähtiinkin sosiaalisessa mediassa lukuisia päivityksiä, joissa he kiittelivät ruotsalaista ystäväänsä. Toki nämä päivitykset aiheuttivat ihmisissä myös vihaisia reaktioitta juurikin siitä syystä, ettei monellekaan riittänyt edes yhtä konsolia – ja Zlatan onnistui saamaan niitä koko joukkueelle.

Mainos alkaa

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös Twitterissä.


Pelaajat: