Video: Zlatan Ibrahimovic laukoi täysin käsittämättömän maalin MLS-debyytissään

Zlatan Ibrahimovic LA Galaxy MLS / Pallomeri.net

Los Angeles Galaxyn riveihin siirtynyt Zlatan Ibrahimovic teki aivan maagisen osuma heti ensimmäisessä ottelussaan, kun supertähti painoi pallon lähes 40 metristä verkon perukoille.

Kovin puhein Los Angelesiin muuttanut ruotsalaistähti alkoi lunastamaan lupauksiaan välittömästi. Zlatan aloitti paikallispelin vaihtopenkiltä, kunnes odotettu hetki koitti pelin 71. minuutilla.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin nähtiin maali, jota Los Angelesissa muistellaan vielä pitkään ja hartaasti. Nimittäin paikallispeliä 0-3-tappiolla ollut Galaxy oli noussut maalin päähän ja sitten jysähtikin jotain kaunista.

Pallon lähes 40 metrissä haltuunsa saanut Zlatan ei aikaillut, vaan laukoi pienestä pompusta pelivälineen uskomattomalla tavalla verkon perukoille.

Ruotsalaispäällikkö ei tyytynyt edes tähän, vaan satumainen MLS-debyytti sai kruunun lisäajalla, kun Zlatan puski Galaxylle 4-3-voiton.

Zlatan on nyt tehnyt maalin debyytissään MLS:n lisäksi myös Hollannin liigassa, Serie A:ssa, La Ligassa, Ligue 1:ssä, Mestarien liigassa sekä Valioliigassa.

Hyvät naiset ja herrat, Zlatan Ibrahimovic on saapunut Amerikkaan!

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!

Zlatan puskee 4-3-maalin lisäajalla

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!