Video: Zlatan Ibrahimovic häärii mainostähtenä Italiassa – toimi tv-juontajan personal trainerina

Zlatan Ibrahimovic AC Milan / Pallomeri.net

Zlatan Ibrahimovic on osoittanut uransa aikana, että hänestä on moneksi. Nyt hän esittelee näyttelijänlahjojaan italialaisella mainosvideolla.

AC Milanin tähtihyökkääjä Zlatan Ibrahimovic on pelaamisen ohessa intoutunut esitellemään näyttelijäntaitojaan italialaisella Buddyfit-sovelluksen mainosvideolla, jota hän tähdittää yhdessä DAZN-kanavan kuvankauniin juontajan Diletta Leottan kanssa.

Video alkaa siitä, että Leotta antaa iskuja kohti kameraa, kunnes paljastuu, että hän hakkaakin Ibrahimovicin alastonta yläkroppaa. Seuraavaksi paljastuu, että pieksäminen olikin vain unta. Leotta herää omasta sängystään vain huomatakseen Ibrahimovicin seisovan hänen sänkynsä vierellä ja kysyvän, että mitä Leotta oikein odottaa.

Mainos alkaa

Leotta luulee tämänkin olevan unta ja menee keittiöön keittämään kahvia, mutta Ibrahimovic on yhä paikalla ja naputtaa kelloaan kärsimätön ilme kasvoillaan.

Tästä lähtee käyntiin Leottan treenirumba, jossa Ibrahimovic toimii hänen personal trainerinaan. Hupaisaa videota on katsottu pelkästään Leottan Instagram-tilin välityksellä jo yli miljoona kertaa.

Zlatan Ibrahimovic ja Diletta Leotta mainosvideon tähtinä:

Katso myös: Video: Baseball-seura toi katsomoon liikettä – tanssivat robotit täyttivät tyhjiä lehtereitä


Pelaajat:
Joukkueet: