Zlatan Ibrahimovic poikkesi salaa Hammarbyn kopissa – vierailusta käynnistettiin tutkinta

Zlatan Ibrahimovic / Pallomeri.net

Hammarbyn omistajiin kuuluva Zlatan Ibrahimovic vieraili kauden avausottelun jälkeen joukkueen kopissa. Asiasta aloitettiin tutkinta.

Zlatan Ibrahimovic oli sunnuntaina paikan päällä Tukholmassa todistamassa, kun hänen osaomistamansa Hammarby avasi sarjakautensa. Ottelu päättyi Hammarbyn 2-0-voittoon Östersunds FK:stä. Ottelun jälkeen Ibrahimovic poikkesi salaa onnittelemassa joukkuetta voitosta.

Hammarbyn johto yritti ensin kieltää, että Ibrahimovic olisi ollut paikalla, mutta Fotbollskanalenin toimittaja oli kuitenkin nähnyt nähnyt hänet. Tämän paljastuttua myös Hammarbyn johto myönsi vierailun.

– Hän oli täällä paikalla. En tiedä, mikä hänen vierailunsa tarkoitus oli. Hän oli pelin jälkeen pukuhuoneessa onnittelemassa pelaajia voitosta. Oli mukavaa, että Zlatan tuli kotiavaukseen paikalle. Se merkitsee meille paljon, Hammarbyn puheenjohtaja Richard von Yxkull sanaili Fotbollskanalenille.

Mainos alkaa

Vierailu on johtanut nyt jatkotoimiin, sillä pukukoppiin ei saisi tiukkojen koronamääräysten takia päästää ulkopuolisia, jollaiseksi myös Ibrahimovic tässä tilanteessa myös lasketaan. Ruotsin pääsarjojen yhdistyksen pääsihteeri Mats Enquist sanoi Radiosportenille, että hän aikoo keskustella Hammarbyn kanssa tapahtuneesta.

Tsekkaa myös: Video: Lukas Hradecky pelasti Leverkusenille pisteen – maaginen venytys ottelun viime sekunnilla


Pelaajat: