Zlatan Ibrahimovic suuttui EA Sportsille – ”Kuka antoi luvan käyttää nimeäni ja kasvojani?”

C More Zlatan Ibrahimovic fifa ac milan serie a - pallomeri.net

AC Milanin ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovic on ollut kovassa maalivireessä Serie A:ssa, mutta mies ei ole kovinkaan innoissaan siitä, että hänet nähdään FIFA-konsolipelissä.

Ibrahimovic avautui asiasta Twitterissä.

– Kuka antoi EA Sportsin FIFA-pelille luvan käyttää nimeäni ja kasvojani? FIFPro? En tietääkseni ole FIFPron jäsen, ja jos olen, minut on laitettu peliin tietämättäni hämärällä tavalla, Ibrahimovic kirjoitti.

– Enkä ole koskaan antanut Fifalle tai FIFProlle lupaa tehdä rahaa avullani. Joku on tehnyt voittoa nimelläni ja kasvoillani jo vuosia. On aika tutkia, Zlatan puhisi.

FIFPro on jalkapallon kansainvälinen pelaajayhdistyksen kattojärjestö. Mitä ilmeisimmin Zlatan kuitenkin on – tai on ainakin ollut – jäsen, sillä ruotsalainen valittiin vuonna 2013 järjestön tähdistökentälliseen, ja tämän palkinnon Ibrahimovic oli myös vastaanottamassa seuraavana vuonna Fifan gaalassa.

Konsolipelimiehiä ruotsalainen joka tapauksessa on, sillä hän osti kaikille AC Milanin joukkuetovereilleen viime viikolla himoitun PS5-konsolin. Zlatan on tunnetusti innokas Call of Dutyn pelaaja.


Pelaajat: