NBA-tähti Zion Williamson teki mahtavan eleen – pitää huolen kotihallinsa työntekijöistä

Zion Williamson New Orleans Pelicans / Pallomeri.net

New Orleans Pelicansin nuori tähtipelaaja Zion Williamson astui esiin mahtavalla tavalla, kun hän lupasi pitää huolen kotihallinsa työntekijöistä.

Ammattilaissarjojen ovien sulkeminen koronaviruksen vuoksi aiheuttaa paljon muutakin kuin pelien peruutuksen. Yksi pandemiatoimenpiteiden sivuvaikutus on areenoilla työskentelevien henkilöiden tulonmenetykset.

New Orleans Pelicansin peleissä työskentelevät henkilöt voivat kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä Pelicansin 19-vuotias tähtipelaaja Zion Williamson lupautui maksamaan jokaisen työntekijän palkan seuraavan kuukauden ajalta.

Mainos alkaa:

– New Orleansin asukkaat ovat saaneet minut tuntemaan itseni tervetulleeksi ja he ovat tukeneet minua siitä asti, kun Pelicans varasi minut viime kesänä. Moni erityislaatuisimmista ihmisistä, joita olen matkan varrella tavannut, tekevät töitä kotihallissamme. He ovat niitä ihmisiä, jotka mahdollistavat ottelumme ja luovat täydellisen ilmapiirin faneillemme ja koko organisaatiollemme. Ikävä yllä moni heistä toipuu yhä hirmumyrsky Katrinan vaikutuksista ja niiden vaikeuksien päälle tuli nyt tämä, että pelejä on peruttu viruksen vuoksi. Äitini on näyttänyt minulle esimerkkiä siitä miten toisia kohdellaan kunnioittaen ja miten meidän tulisi olla kiitollisia siitä mitä meillä on. Joten tänään olen lupautunut maksamaan kaikkien Smoothie King Centerin työntekijöiden palkat seuraavan 30 päivän ajalta. Tämä on pieni asia, jonka pystyn tekemään osoittaakseni tukeani ja arvostustani näille hienoille ihmisille, jotka ovat kohdelleet minua ja joukkuetovereitani niin upeasti. Toivottavasti tämä lievittää stressiä ja vaikeuksia, joita tämä kansallinen terveyskriisi aiheuttaa, Williamson totesti tiedotteessaan.

Williamsonin ele on kerännyt sosiaalisessa mediassa kiitosta, mutta myös aiheellista ihmettelyä sen suhteen, että miksi pelaajat joutuvat tulemaan esiin, kun seurojen miljardööriomistajat, jotka normaaliolosuhteissa areenojen työntekijöiden palkat maksaisivat, katsovat työntekijöidensä ahdinkoa hiljaa vierestä.

 

View this post on Instagram

 

Zion making sure employees in New Orleans are taken care of. 🙌

A post shared by TSN (@tsn_official) on

Tsekkaa myös: NBA-tähdeltä mahtava teko – lahjoittaa 100 000 dollaria areenan työntekijöille


Joukkueet: