JCK:ssa nähtiin huikea 27 sekunnin näytelmä – Zhicheng Tai nousi kuilun partaalta ja antoi hurjan tyrmäysiskun

Zhicheng Tai JCK

Vapaaottelupromootio JCK:ssa todistetiin melkoista näytelmää, kun Zhicheng Tai nousi mahdottomalta näyttäneestä asemasta voittoon.

Kiinalaisen vapaaottelupromootio Jue Cheng Kingin järjestämässä JCK Night Cage Series -illassa nähtiin lyhyt, mutta aivan piripintaan asti toiminnalla täytetty ottelu, kun illan kolmannessa koitoksessa iskivät yhteen Zhicheng Tai ja Xiaofei Zhou.

Ottelu kesti kaikkiaan vain 27 sekuntia ja toiminta näytti muutaman sekunnin mittailun jälkeen juuri siltä, että matsi tulee saamaan nopean päätöksen. Zhou painoi nimittäin ankarasti päälle ja sai Tain aivan tyrmäyksen partaalle kovalla iskullaan.

Tai pystyi kuin pystyikin nousemaan, vaikka Zhou teki kaikkensa viimeistelläkseen ottelun. Samalla Zhou laittoi väärällä tavalla kaiken peliin, sillä suojaukseen jäi ratkaiseva aukko, josta Tai rymistely läpi toettuaan tarpeeksi. Tai kajautti rajun iskun suoraan Zhoun lärviin tiputtaen tämän kanveesiin.

Tuomari ei heti tajunnut, että Zhou oli täysin taju kankaalla, joten Tai ehti lätkiä tiedotonta Zhouta turpaan vielä muutaman kerran ennen kuin ottelu vihdoin keskeytettiin.

JCK:n otteluillassa pistettiin pystyyn huima 27 sekunnin näytelmä, jonka voittajaksi nousi Zhicheng Tai:

Katso myös: Aituri Wilfried Happion kimppuun hyökättiin juuri ennen kisaa – juoksi maansa mestariksi silmälappu päässä