Zdeno Chara tappeli ja riepotteli vastustajaa kuin märkää rättiä – armahti silti pahimmalta turpasaunalta

Zdeno Chara New York Islanders / Pallomeri.net

New York Islandersin jättiläispakki Zdeno Chara koulutti joukkuetoveria kolhinutta vastustajaa, mutta jätti pahimmat iskut antamatta.

Eräs NHL-toimittaja totesi aikanaan, että Zdeno Charalle pitäisi antaa NHL:n herrasmiespalkinto kaikesta siitä mitä hän jättää kaukalossa tekemättä, vaikka jättiläisenä voisi tehdä aivan mitä haluaa.

Tästä saatiin osoitusta ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan, jossa nykyään New York Islandersia edustava pakkikolossi kävi Flyersin Zack MacEwenin kimppuun tämän ajeltua Islandersin Scott Mayfieldiä.

Chara haastoi MacEwenin tappeluun ja MacEwenin vastasi tanssiinkutsuun myöntävästi, vaikka varmasti tiesi mitä tuleman pitää. Chara moukaroi MacEweniä muutamalla terävällä iskulla ja riepotteli häntä kuin märkää rättiä.

Chara kuitenkin jätti pahimmat iskut antamatta, sillä hän sai MacEwenin täysin alakynteen ja olisi voinut vielä takoa aivan surutta useamman iskun täysin perille asti, mutta hän lopetti lyömisen todettuaan, että viesti lienee mennyt perille ja päästi näin tuomarit väliin.

Zdeno Chara tappelee Zack MacEwenin kanssa:

Katso myös: Carolina pommitti Tuukka Raskin vaihtoon – Teuvo Teräväinen ja Jesperi Kotkaniemi pääosissa


Pelaajat:
Joukkueet: