Video: Zdeno Chara runnoi törkeästi Aleksander Barkovin naama edellä jään pintaan

Video: Zdeno Chara runnoi törkeästi Aleksander Barkovin naama edellä jään pintaan

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov koki todella kovia Boston-ottelussa, sillä Zdeno Chara runnoi suomalaisen rajusti jään pintaan.

Florida oli täysin vailla mahdollisuuksia kotiottelussa Boston Bruinsia vastaan, sillä vierasjoukkue haki tylyn 7-3-voiton. Ottelu oli ohi jo käytännössä 40 minuutin jälkeen, kun Boston oli karannut peräti 6-2-johtoon. Päätöserässä nähtiin enää kaksi maalia, kun kumpikin joukkue osui tolppien väliin kertaalleen.

Kolmannessa erässä nähtiin kuitenkin yksi tilanne, joka aiheutti suurta raivoa isäntien leirissä. Nimittäin Boston-kapteeni Zdeno Charalta nähtiin todella tökerö temppu, kun puolustaja runnoi aivan syyttä suotta Aleksander Barkovin jään pintaan.

Chara otti Barkovin selkäpuolelta ison halausotteen ja painoi suomalaishyökkääjä tylysti naama edellä jään pintaan. Tuomaristo ei tilanteessa nähnyt rikettä, joten Chara selvisi tilanteesta ilman jäähyä. Sen sijaan Barkov meni hieman tuskaisesti vaihtopenkin puolelle, mutta Florida-kapteenin tilanteesta ei ole tarkempaa tietoa.

Katso myös: Video: Teuvo Teräväinen alusti Andrei Svechnikovin osuman huikealla tavalla!

Zdeno Chara antoi kyytiä Aleksander Barkoville

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Kaikki NHL-pelit näet Viaplayn kautta!

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut