Video: Zdeno Chara tylytti Montrealin hyökkääjää – jysäytti törkeästi poikkarilla kaulaan

Zdeno Chara Boston Bruins / Pallomeri.net

Bostonin jättiläispakki Zdeno Chara vetäisi Montreal-hyökkääjää todella rumasti poikittaisella mailalla kaulaan ja sai tilanteesta vain kaksiminuuttisen.

Perinteiset veriviholliset Boston Bruins ja Montreal Canadiens iskivät yhteen torstaiyönä ja vaikka ottelussa ei ehkä päästy 70-luvun kohtaamisten kaltaisiin sfääreihin vihanpidon suhteen, niin törkeyksiä vailla ei ollut kuluvankaan vuoden painos.

Ottelun toisessa erässä Montrealin Brendan Gallagher osoitti hämmästyttävään itsesuojeluvaiston puutetta, kun hän alkoi tönimään ja lyömään Bostonin jättiläismäistä kipparia Zdeno Charaa.

Chara katseli aikansa Gallagherin silmille hyppimistä, kunnes vastasi todella törkeällä poikittaisella mailalla, joka jysähti suoraan Gallagherin kaulaan. Gallagherin onneksi isku ei osunut aivan kriittisimpään kohtaan ja hän selvisi kovalla kivulla sekä säikähdyksellä, mutta tilanteessa olisi voinut käydä todella paljon pahemminkin.

Hämmentävää kyllä Chara selvisi tilanteesta vain kahden minuutin rangaistuksella ja myös Gallagher lähti samassa ajassa istunnolle väkivaltaisuudesta.

Boston voitti ottelun maalein 4-1.

Zdeno Chara iskee poikittaisella mailalla vastustajaa kaulaan:

Katso myös: Video: Brad Marchandilta maaginen esityö – David Pastrnak sai viimeistellä käytännössä tyhjiin


Pelaajat:
Joukkueet: ,