Video: Zdeno Chara ja Pat Maroon ryhtyivät tanssiin – hanskat putosivat heti ensimmäisestä aloituksesta

pat maroon zdeno chara tappelu - pallomeri.net

New York Islandersin Zdeno Chara ja Tampa Bay Lightningin Pat Maroon selvittelivät välejään niin sanotusti “tanssin askelin” maanantain NHL-kierroksella.

Kauan tätä välienselvittelyä ei tarvinnut odotella, sillä homma oli ilmeisesti ennalta sovittu ja hanskat putosivatkin käsistä jo kiekon pudotessa jäähän ottelun alun merkiksi.

Alku oli hyvinkin tunnustelevaa, mutta tämän jälkeen iskuja alettiin vaihtamaan. Hyvin pian 205-senttinen Chara pääsi niskan päälle ja lopulta leikki päättyikin siihen, että Maroon kaatui jään pintaan ja 44-vuotias veteraani oli se, joka voitanee julistaa tämän otannan voittajaksi.

Mainos alkaa:

Miehillä on yhteensä elopainoa kunnioitettavat 221 kilogrammaa, sillä Charan painoksi on ilmoitettu 113kg ja 191-senttisen Maroonin puolestaan 108kg.

Itse ottelusta voittajaksi kuoriutui Tampa Bay lukemin 4-1. Tampalle voitto oli toinen perättäinen, kun taas Islandersilla on käynnissä vaikeampi jakso: se on hävinnyt kolme viimeistä peliään vähintään kolmen maalin marginaalilla. Maanantain matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Zdeno Chara ja Pat Maroon myllyttivät suoraan aloituksesta:

Jos video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTube-kanavalla.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,