Video: NHL-tuomarilta hämmentävä sekoilu – Zdeno Chara kaadettiin, osui kaatajaa luistimella ja tuomari passitti jäähylle

Zdeno Chara Washington Capitals / Pallomeri,net

Washington Capitalsin Zdeno Chara oli lähellä joutua istumaan yhden pitkän NHL-uransa epäoikeudenmukaisimmista jäähyistä.

Buffalo Sabresin ja Washington Capitalsin välinen peli oli todellinen läpihuutojuttu, kun Capitals marssi tylyyn vierasvoittoon maalein 0-6.

Ottelun toisessa erässä nähtiin ottelun jännin tilanne, mutta silläkään ei ollut mitään tekemistä itse pelin voittamisen kanssa. Hieman toisen erän puolivälin jälkeen Capitalsin Zdeno Chara jäi Sabresin Curtis Lazarin taklauksen alle ja kaatui.

Hetkeä myöhemmin ottelun päätuomari kuitenkin oli passittamassa Charaa 2+2 minuutin jäähylle korkeasta mailasta. Hidastus kuitenkin paljasti, että Charan luistin nousi korkealle hänen kaaduttuaan Lazarin taklauksesta ja luistimen terä pyyhkäisi Lazaria naamaan.

Uskomatonta kyllä, mutta noin metrin päästä tilannetta seurannut ja täydellisesti sijoittunut tuomari onnistui näkemään tilanteen niin, että Charan maila, joka ei ollut lähelläkään Lazaria, olisi osunut tätä päähän.

Chara itse repesi jäähypenkillä nauramaan nähtyään hidastuksen. Capitals-penkillä puolestaan reagoitiin voimakkaasti ja tuomio lopulta haastettiin sekä myös peruttiin ja näin päivänselvä oikeusmurha jäi tapahtumatta.

Zdeno Chara oli saada todella epäoikeudenmukaisen rangaistuksen ennen kuin haasto pelasti:

Katso myös: Video: Eeli Tolvanen kuritti Tampa-vahtia – kiskaisi täysin armottoman rannarin etuyläpesään


Pelaajat:
Joukkueet: