Video: Täysin älytön tempaus – Edmontonin Zack Kassian potkaisi vastustajaa rintaan

Zack Kassian Edmonton Oilers / Pallomeri.net

Edmontonin Zack Kassian, joka tunnetaan kyseenalaisista otteistaan, syyllistyi aivan älyvapaaseen temppuun, kun hän potkaisi vastustajaa rintaan.

Tampa Bay Lightning kaatoi Edmonton Oilersin kotonaan perjantaiyön NHL-kierroksella voittaen ottelun maalein 3-1. Ottelun puhuttanein tapahtuma sattui avauserän lopulla, kun kaukalossa saatiin todistaa järjetöntä pimahdusta.

Edmontonin Zack Kassian oli laitakamppailussa Tampan Erik Cernakin kanssa, kun Edmontonin Josh Archibald ajoi itsensä epähuomiossa heidän jalkoihinsa ja koko kolmikko menetti tasapainonsa.

Heidän ollessaan sotkeutuneena toisiinsa yritti Cernak hieman estää Edmonton-hyökkääjiä nousemasta ja Kassian suivaantui tästä. Kassianin järjen valo himmeni täysin ja hän potkaisi Cernakia rintaan.

Mainos alkaa

Potkaiseminen kuuluu ehdottomasti sekä kirjoitetuissa että kirjoittamissa säännöissä sikamaisimpien tekojen joukkoon, joten kaiken järjen mukaan perästä tulee kuulumaan, kunhan NHL:n kurinpitoväki ehtii palaverinsa pitämään, sillä Kassianin tempaus ei jätä mitään epäselväksi.

Käsittämättömintä tapauksessa on se, että Kassian selvisi pelissä potkustaan ilman rangaistusta, vaikka linjatuomari seurasi tilannetta lähietäisyydeltä.

Zack Kassian potkaisee Erik Cernakia rintaan:

Katso myös: Video: Mikko Rantanen iski komean osuman Washingtonia vastaan


Pelaajat:
Joukkueet: ,