Video: Zack Kassian kosti kyseenalaiset niitit lätkimällä turpaan – heitteli Matthew Tkachukia kuin räsynukkea

Video: Zack Kassian kosti kyseenalaiset niitit lätkimällä turpaan – heitteli Matthew Tkachukia kuin räsynukkea

Calgary Flamesin ja Edmonton Oilersin paikallispeli äityi todella kuumaksi, kun Zack Kassian kosti saamansa taklaukset antamalla ajelijalle pataan.

Kanadan Albertan provinssin NHL-joukkueiden Calgary Flamesin ja Edmonton Oilersin otteluita on 80-luvulta lähtien kutsuttu ”Battle of Albertaksi”, eikä nimeä tänäkään päivänä syyttä suotta käytetä. Sen osoitti kyseisen kilvoittelun tuorein painos.

Flamesin isännöimä peli oli huikean jännittävä, mutta myös männävuosien maineen veroinen kuumuudeltaan. Ottelun sisällä nähtiin kovan taisteluparin kohtaaminen, kun ronskeista otteistaan tunnetut Flamesin Matthew Tkachuk ja Oilersin Zack Kassian ajautuivat törmäyskurssille.

Tkachuk veti Kassianin avauserän puolivälissä aivan levyksi todella kovalla ja yllättävällä taklauksella, joka oli myös vähintäänkin kyseenalainen. Tkachuk jysäytti pommin pimeästä kulmasta aivan pään seutuville ja tuli tilanteeseen myös kolmantena miehenä, jolloin Kassian ei osannut yhtään varautua tööttiin.

Toisen erän lopulla Tkachuk toisti temppunsa muutoin, mutta tällä kertaa hän ajoi vielä asteen kovemmin olkapään seudulle. Tälläkin kertaa Tkachukin taklauksessa oli saalistuksen makua, kun hän tuli kuolleesta kulmasta kolmantena miehenä paikalla ja kajautti valtavan mällin, joka lähetti Kassianin lennolle.

Kassian päätti ottaa oikeuden omiin käsiinsä ja heti pystyyn päästyään hän kävi Tkachukiin käsiksi. Kassian pudotti hanskansa, riepotteli Tkachukia kuin likaista lakanaa ja takoi samalla useita kipakoita iskuja perille asti. Kassian sai tilanteestsa 2+2+10 minuutin rangaistuksen.

Flames voitti ottelun lopulta maalein 4-3.

Zack Kassian tulee Matthew Tkachukin jyräämäksi:

Tkachuk ajelee Kassiania toistamiseen ja saa palkkioksi turpaansa:

Katso myös: Video: Olli Määttä takoi maalin kaukaa – luja lämäri painui aivan yläpesään

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut