Video: Kun mikään ei mene putkeen – Vegasin Zach Whitecloud oli todellinen epäonnen soturi

Zach Whitecloud Vegas Golden Knights / Pallomeri.net

Vegas-pakki Zach Whitecloud muistelee viidettä Vancouver-ottelua varmasti huumorilla, sillä hänen epäonnensa oli jo silkkaa komiikkaa.

Vancouver Canucks voitti viidennen ottelun Vegas Golden Knightsia vastaan maalein 2-1 ja piti samalla huolen siitä, että sarja jatkuu ainakin yhden ottelun verran.

Itse tiukan kamppailun lisäksi shown varasti Vegas-puolustaja Zach Whitecloud, jonka karu epäonni meni jo huumorin puolelle. Hänelle sattui ja tapahtui yhden ottelun aikana niin paljon, että häntä voisi jo verrata sketsihahmo Scott Sterlingiin.

Ensimmäisessä erässä Whitecloud ajoitti taklauksensa pieleen ja lensi komeasti päin laitaa, kun Vancouverin Adam Gaudette väisti taklauksen. Tämä sinänsä ei ollut Whitecloudille niin tavatonta, sillä hän ajeli vastustajasta komeasti ohi jo sarjan toisessa ottelussa.

Tällä kertaa iskuja tuli vain lisää. Seuraavaksi hän sai Vancouver-pakki Alexander Edlerin lämärin nilkkaansa ja joutui jättämään kaukalon hetkeksi.

Päästyään takaisin laatikkoon hän lähti ilmalennolle. Whitecloud oli ottamassa kontaktia Vancouverin Tyler Motteen, joka ennakoi kontaktia ja antoi Whitecloudille komean lonkkataklauksen, joka lennätti hänet ilmojen halki ja selälleen jäähän. Tässä olikin Whitecloudin ainoa onnen hetki koko pelissä, sillä hänelle olisi voinut käydä alastulossa todella pahasti, mutta hän ei onneksi pudonnut niskoilleen.

Whitecloudin slapstick-komiikaksi muuttunut ilta huipentui kolmannessa erässä, kun hän sotkeutui pakkiparinsa Nick Holdenin mailaan. Holdenin maila sujahti luistimen teräpidikkeessä olevasta aukosta läpi ja piti riuhtoa siitä pois pelikatkon aikana.

Zach Whitecloud oli todellinen epäonnen soturi viidennessä Vancouver-matsissa:

Whitecloud sotkeutuu pakkiparinsa mailaan:

Katso myös: Video: NHL julkaisi koomisen videon – Emil Larmi treenaa nopeustesti-pelillä


Joukkueet: