Video: Pelaaja yritti päästä tuomarin kimppuun – Yusa Katsumi syyttää tuomaria rasistisesta solvauksesta

Yusa Katsumi yrittää tuomarin kimppuun / Pallomeri.net

Turnausottelu sai ikävän käänteen, kun Yusa Katsumi suivaantui tuomarille ja yritti käydä päälle. Hän syyttää tuomaria rasistisesta solvauksesta.

Sheikh Kamal International Club Cup -kutsuturnauksen B-lohkon ottelu Bangladeshin mestarin Bashundhara Kingsin ja Chennai City FC:n välillä äityi kuumaksi ja kiihkeäksi, mutta aivan vääristä syistä.

Kaikki sai alkunsa vapaapotkusta, joka tuomittiin Chennaille ottelun 23. minuutilla. Chennain japanilaispelaaja Yusa Katsumi kävi ensin keskustelua vapaapotkusta tuomarin kanssa ja lähti sen jälkeen pallo kädessään kävelemään kohti sivurajaa kertoakseen jotain valmentajalleen.

Mainos alkaa

Peli seisoi hetken aikaa, kunnes sivurajalla alkoi käydä kuhina. Samassa ilmeisen kuumana käynyt Katsumi lähti yhtäkkiä juoksemaan ottelun erotuomaria kohti ja olisi käynyt hänen kimppuunsa elleivät hänen joukkuetoverinsa olisi ottaneet häntä otteeseensa.

Katsumi ajettiin ulos punaisella kortilla, mutta ottelu keskeytyi useaksi minuutiksi, kun Chennain pelaajat ja valmennusjohto harkitsivat pelin jättämistä kesken.

Koko selkkauksen syyksi paljastui se, että tuomari oli Katsumin mukaan käyttänyt rasistista ilmausta puhutellessaan häntä.

Ottelu päättyi Bashundhara Kingsin 3-2-voittoon.

Yusa Katsumi yrittää käydä tuomarin päälle:

Katso myös: Ranska-Albania-ottelun kansallislaulusekoilu johti sakkoihin ja virallisiin anteeksipyyntöihin