TikTok-häirikkö hyökkäsi kehään kesken YouTube-nyrkkeilijän ottelun – turvamiehet antoivat kylmää kyytiä

Youtube-nyrkkeilijä

YouTube-nyrkkeilijä Dejin ottelun aikana kehään saapui kuokkavieraaksi TikTok-häirikkö, joka lennätettiin oitis kehästä ulos.

YouTube-nyrkkeilijänä tunnetuksi tulleen Dejin ottelu toista tubettajaa Alex Wassabia vastaan sai yllättävän käänteen, kun kehään ilmaantui kolmas pyörä.

Mieshenkilö pääsi karkaamaan turvamiesten ohi ja sujahti köysien välistä kehään. Häirikkö haki itselleen huomiota ja huusi jotain pariin kertaan, ennen kuin hänen kävi köpelösti. Häirikkö ei ilmeisesti ottanut huomioon kuinka nopeasti ja tehokkaasti turvamiehet voisivatkaan toimia.

Vain muutamaa sekuntia kehään astumisensa jälkeen oli kolme turvamiestä kehän sisällä ahdistanut häirikön nurkkaan ja kaksi turvamiestä oli myös kehän ulkopuolella. Laiha häirikkö napattiin tylysti ilmaan ja heitettiin ulos kehästä kuin mikäkin roskasäkki.

Myöhemmin paljastui, että kyseessä oli nyrkkeilysisältöä tuottavat TikTok-käyttäjä, joka haki omalle kanavalleen huomiota. Videon perusteella on syytä epäillä, että huomiota olisi saatavana varmasti hieman kivuttomammillakin tavoilla.

TikTok-häirikkö hyppäsi kehään kesken YouTube-nyrkkeilijä Dejin ottelun ja sai turvamiehiltä kunnolla huutia:

Katso myös: PSG-pomo raivosi hurjalla tavalla tappion jälkeen – esitti tappouhkauksen ja katkoi avustavan tuomarin lipun