Video: Young Boys -tähti menetti malttinsa koomisen typeästi – kosti tönäisyn antamalla avarin ja lensi ulos

Jean Pierre Nsame Young Boys / Pallomeri.net

Young Boys joutui pärjäämään ilman tähtihyökkääjä Jean Pierre Nsamea, kun tämä otti harvinaisen typerän punaisen kortin läpsäisemällä vastustajaa.

Servette ja Young Boys iskivät yhteen tiistain Sveitsin Superliigan kierroksella ja peli päättyi pistejakoon maalein 1-1. Young Boysin asiaa ei varsinaisesti auttanut se, että tähtihyökkääjä Jean Pierre Nsame lähti ennenaikaisesti suihkuun varsin typerällä tavalla.

Nsame tavoitteli 70. minuutilla palloa vapaapotkun jälkitilanteessa Servetten rangaistusalueella, kun Servette-kippari Anthony Sauthier tönäisi Nsamea pois tilanteesta aivan sääntöjen puitteissa.

Mainos alkaa

Nsame ei kuitenkaan arvostanut Sauthierin fyysistä otetta, vaan kosti niin hölmöllä tavalla, että se muuttui jopa koomiseksi. Nsame nimittäin vastasi tönäisyyn läpsäisemällä Sauthieria kasvoihin avokämmenellä.

Isku ei vaikuttanut mahdottoman kovalta ja Nsame sai siitä aluksi vain keltaisen, mutta Sauthier laittoi hieman kermaa kakun päälle ja erotuomari paineli varmuuden vuoksi videomonitorille tarkistamaan tilanteen.

Kuten arvata saattoi, ei erotuomari voinut katsoa iskua tarkoituksellista iskua vastustajan kasvoihin läpi sormiensa ja näin Nsame lähti ottelusta pihalle.

Young Boys -tähti Jean Pierre Nsame ottaa typerän punaisen kortin:

Katso myös: Video: Carlo Ancelotti joutui kiusalliseen tilanteeseen – ei tunnistanut oman seuransa pelaajaa