Video: Yliopistokoripallossa ruma tuomarifarssi – fantastinen viimeisen sekunnin voittokori hylättiin

Video: Yliopistokoripallossa ruma tuomarifarssi – fantastinen viimeisen sekunnin voittokori hylättiin

Division-III:n yliopistomatsi St. Olafin ja Augsburgin välillä päättyi Yhdysvalloissa hyvin kyseenalaiseen ratkaisuun tuomarien osalta.

Kotijoukkue St. Olaf oli kirinyt toisen jakson 17 pisteen eron umpeen ja oli enää vain yhden pisteen perässä, kun kellossa oli 0,2 sekuntia jäljellä.

Pallo pelattiin päädystä sisään Dominic Bledsoen toimesta ja Troy Diggins Jr onnistui täydellisellä tavalla neppaamaan pallon sisään koriin, ainoastaan sormenpäitään käyttäen.

Kotijoukkue aloitti jo villit juhlat mahtavan suorituksen jälkeen, mutta ne keskeytyivät nopeasti, sillä tuomaristo päätti hylätä korin ja Augsburg julistettiin voittaneeksi lukemin 74-75.

Tämä aiheutti luonnollisesti suurta protestointia, sillä pallo oli lähtenyt Diggins Jr:n käsistä selvästi ennen kuin summeri pärähti soimaan. Tuomio jäi kuitenkin voimaan, sillä videotarkastuksia ei alemman tason yliopistokoriksessa tunneta.

Tuomarifarssi pilasi upean voittokorin:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.

Tsekkaa myös: Video: NCAA-koripallomatsi päättyi joukkotappeluun – rähinä levisi liikuntarajoitteisten katsojien keskelle

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut