Yliopistojoukkue juhli jo mestaruutta – karu totuus paljastui myöhemmin, voittomaali hylättiin 40 minuuttia tapahtuneen jälkeen

Minnesota State yliopistojoukkue

Yliopistojoukkue Minnesota State joutui erikoisen tapahtumaketjun keskelle, kun joukkueen voittomaali hylättiin 40 minuuttia tapahtuneen jälkeen.

Minnesota State kohtasi yliopistosarjassa CCHA:n ottelussa Bemidji Staten ja panoksena oli Mason Cupin mestaruus. Minnesota Josh Groll sai kiekon maaliin ajassa 63:02 ja juhlat olivat valmiit alkamaan.

Pelaajat juhlivat jäällä mestaruutta jo voittopokaalin kanssa, kun draamankaari sai täysin toisenlaisen luvun. Pukuhuoneeseen lähteneet Bemidji Staten pelaajat huomasivat sosiaalisesta mediasta, että kiekko meni maaliin sivuraudan alta eikä todellisuudessa voittomaalia ollut syntynyt.

Joukkue etsi käsiinsä sarjan komissaarin Don Lucian, joka joutui kinkkiseen paikkaan. Peli oli jo taputeltu, mutta Bemidji oli kiistatta kärsinyt oikeusmurhasta. Lopulta komissaari vaati videotarkistuksen tekemistä, vaikka se NCAA:n sääntöjen mukaan ei ole enää mahdollista tuomareiden poistuttua kaukalosta. Maali oli hylättiin lopulta 40 minuuttia sen syntymisen jälkeen ja joukkueet määrättiin takaisin kaukaloon.

Joukkueet palasivat kaukaloon 74 minuuttia sen jälkeen, kun Minnesota State oli luullut voittaneensa mestaruuden. Uusinta ei tuonut lopulta muutosta voittajaan, sillä Minnesota onnistui tekemään hyväksytysti voittomaalin melko nopeasti jatkoajan jatkuttua.

Yliopistojoukkue menetti voittomaalin uskomattoman tapahtumaketjun seurauksena

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!