Erikoinen tilanne Liiga-ottelussa – Pelicansin maalista löytyi ylimääräinen kiekko kesken pelin

Ylimääräinen kiekko Pelicansin maalissa

Liigassa nähtiin mielenkiintoinen sattumus, kun Pelicansin maalista löytyi yhtäkkiä toinen kiekko pelin ollessa käynnissä.

Liigan kuumin mestarisuosikki Kärpät aloitti kautensa jatkoaikavoitolla Pelicansista, kun sitkeä lahtelaisryhmä kaatui maalein 3-2. Ottelun avauserässä päästiin todistamaan jo nyt varmasti yhtä kauden erikoisimmista hetkistä, kun erään maalinedushässäkän jälkeen kentältä löytyi kaksi kiekkoa, joista toinen oli vieraiden maalissa ja toinen maalivahti Patrik Bartosakin räpylän alla.

Tämä paljastui, kun Kärppien Teemu Turunen yritti lyödä kiekkoa Bartosakin alta maaliin, mutta puolustajan horjuttamana hän osuikin vain maalin sisällä olleeseen mainoslakanaan.

Lakanan alta yhtäkkiä tipahtikin kaikkien yllätykseksi kiekko, mutta tuomaristo oli tilanteessa kuitenkin hereillä, eikä tapaus johtanut edes videotarkastukseen. Kaiken järjen mukaan kiekko oli ammuttu sinne ottelun alkulämmittelyissä, eikä tuomaristo tai kenttähenkilökunta ollut sitä sieltä huomannut ennen pelin alkua.

Kärppien ja Pelicansin välisessä ottelussa koettiin erikoinen yllätys, kun vierasjoukkueen maalista löytyi ylimääräinen kiekko:

Katso myös: Huima rannari yläpesään – JYP:n huippulupaus Joakim Kemell säväytti kauden avauspelissään


Joukkueet: ,