Yleisökaaos Mestarien liigan finaalissa – lipun ostaneita faneja jätettiin ulos ja vedettiin pippurisuihkeella silmille

Mestarien liigan finaali 2022

Liverpool ja Real Madrid kohtasivat Pariisissa Mestarien liigan finaalissa, jossa yleisöjärjestelyt pettivät järkyttävällä tavalla.

Real Madrid voitti Liverpoolin maalein 1-0 jalkapallon Mestarien liian jännittävässä finaaliottelussa, mutta itse ottelua suuremmaksi nousivat tapahtumat kentän ulkopuolella, kun finaalin järjestelyt pettivät pahanpäiväisesti.

Kaikki alkoi paljon ennen ottelun alkua, kun sisäänpääsyporteilla alkoi olla tungosta eikä hommaa edennyt mihinkään. Suurehko määrä liputtomia faneja käytti tilaisuutta hyväkseen ja rynni porteista läpi päästen aina stadionille asti, sillä turvallisuushenkilökunnalla ei ollut mitään mahdollisuuksia puuttua asiaan.

Levottomuudet johtivat siihen, että suuri määrä lipun ostaneita faneja jätettiin tylysti porttien ulkopuolelle. Tämä jo itsessään oli Pariisin stadionin henkilökunnalta anteeksiantamatonta, mutta mellakkavarusteisiin sonnustautuneet järjestyksenvalvojat sortuivat vielä paljon karmivampaan ylilyöntiin. Kun useat lipulliset fanit yrittivät tivata vastauksia, päättivät järjestyksenvalvojat ottaa pippurisumutteen käyttöön ja viattomat katsojat saivat sitä raporttien mukaan täysin syyttä suotta silmilleen.

Tämän lisäksi poliisi teki myös rajuja ratsioita alueelle, jonne oli kokoontunut Liverpoolin faneja. Yleisökaaos viivästytti ottelun alkua 36 minuutilla.

Liverpool-fanit rynnivät porteista läpi ilman lippuja Mestarien liigan finaaliin:

Lipun ostaneita faneja jätettiin tylysti ulos ja osa sai myös pippurisumutetta silmilleen:

Poliisi iski myös alueelle, jonne Liverpool-fanit olivat kokoontuneet:

Katso myös: Huikea tykki Nelosen pelissä – PPJ:n peluri painoi mahtavan vaparin noin 30 metristä


Joukkueet: ,