TPS antoi todellisen lahjarankkarin – puolustaja otti maalipotkun käsiinsä

TPS

Ykkösliigassa nähtiin koominen rangaistuspotkuun johtanut tilanne, kun TPS-pakki otti maalivahdin antaman maalipotkun käsiinsä.

Ykkösliiga pyörähti vauhtiin lauantaina ja heti kärkeen saatiin puhuttanut tilanne. Nimittäin Jarolle tuomittiin pilkku 7. minuutilla, kun TPS:n maalivahti syötti vierellä olleelle puolustajalle, joka otti pallon käteen. Ilmeisesti puolustaja ajatteli itse antavansa maalipotkun, kuten nykyään on tapana.

Tuomari kuitenkin katsoi maalivahdin antaneen jo maalipotkun, joten tilanne katsottiin käsivirheeksi. Näin ollen ei ollut mitään muuta mahdollisuutta kuin viedä pallo pisteelle.

Mainos alkaa:

Hieman vastaavanlainen tilanne nähtiin myös Mestarien liigassa Arsenalin ja Bayern Münchenin kohtaamisessa, mutta tuosta ei rankkaria vihelletty, vaan puolustaja pääsi antamaan maalipotkua.

Jaro ei kuitenkaan lahjarankkaria onnistunut hyödyntämään, vaan turkulaisten veskari Matias Niemelä venyi pallon eteen. Se ei lopulta pisteitä isännille pelastanut, vaan Jaro vei koko pistepotin 2-0-voitolla.

TPS lahjoitti rankkarin FF Jarolle Ykkösliigassa


Joukkueet: