Heredianon pelaaja teki maalin rankkarikisassa ja pullisteli heti veskarille – sai välittömästi pallon naamaansa

Heredianon Fernan Faerron saa pallon naamaansa Alajuelensen Leonel Moreiralta.

CONCACAF Central American Cupin pudotuspeleissä nähtiin koominen episodi, kun Heredianon pelaaja soitti suuta ja sai heti vastakuitin.

Pohjois- ja Keski-Amerikan jalkapalloliitto CONCACAF:n järjestemän Central American Cupin välierissä nähtiin kipakka ja koominen yhteenotto, kun costaricalaisten Alajuelensen ja Heredianon välisen otteluparin toinen osa oli edennyt rankkarikisaan.

Tämä tapahtui viidennen kierroksen alussa, kun Fernan Faerron tuli vetovuoroon Heredianolta. Faerron ampui pallon vuorenvarmasti vasempaan alapesään, mutta ei jättänyt asiaa sikseen. Hän käppäili Alajuelense-vahti Leonel Moreiran lähelle soittaen tälle poskeaan.

Moreira näytti ottavan päänaukomisen kaikessa rauhassa, mutta se oli silkkaa silmänlumetta. Hän käveli tyynesti pallolle, otti sen käteensä ja kiskaisi pelivälineen rivakalla heitolla suoraan Faerronin lärviin.

Erotuomari puuttui asiaan ennen kuin yhteenotto eskaloitui yhtään pitemmälle ja antoi molemmille osapuolille varoituksen. Jos tämä ei vielä Faerronin pullisteluhalukkuutta hyydyttänyt, niin seuraava laukaus sen viimeistään teki, sillä Alajuelensen Joel Campbell viimeisteli oman pilkkunsa vieden joukkueensa cupin finaaliin yhteismaalein 5-4.

Heredianon Fernan Faerron menee maalin tehtyään elvistelemään Alajuelensen maalivahti Leonel Moreiralle, joka heittää tätä pallolla lärviin:

Katso myös: Tottenham-vahti Guglielmo Vicario syöksyi pelottomasti ja pelasti varmalta näyttäneen maalin naamallaan