Video: FA Cupissa nähtiin hervoton rankkari – Yeovil Townin pelaaja tykitti järjestysmiestä päähän

Tom Knowles Yeovil Town / Pallomeri.net

FA Cupin karsinnoissa saatiin todistaa huvittavaa hetkeä, kun Yeovil Townin Tom Knowles missasi rankkarin ja osui järjestysmiestä päähän.

Yeovil Town voitti Weymouthin rankkarikisassa Englannin legendaarisen FA Cupin karsinnoissa ja eteni varsinaiselle avauskierrokselle. Rankkarikisa tosin näytti valuvan jo käsistä, kun Tom Knowles tumpeloi oman pilkkunsa kisan neljännellä kierroksella.

Knowlesin moka oli erittäin huvittava, sillä hänen ulkokierteinen vetonsa karkasi pahasti maalista oikealle ja kajahti pahaa-aavistamatonta järjestysmiestä suoraan kupoliin.

Järjestysmiehen lippalakki ja kuulokkeet lensivät pallon antamasta osumasta komeassa kaaressa maahan, mutta vaikka isku olikin verrattain kova, ei tämä näyttänyt järjestysmiestä haittaavan, sillä hän nopeasti havahtui mitä oli tapahtunut ja tuuletti Knowlesin missausta.

Niin järjestysmiehen kuin Weymouth-fanienkin vahingonilo Knowlesin missauksesta jäi lyhyeksi, sillä seuraavaksi ampunut Weymouthin Brandon Goodship kajautti oman pilkkunsa aivan taivaan tuuliin ratkaisten pelin vieraiden hyväksi.

Yeovil Townin Tom Knowles tumpeloi rankkarin ja potkaisee pallon järjestysmiehen päähän:

Katso myös: Video: Huikeaa materiaalia Stadin derbystä! Erotuomari Mohammad Al-Emara mikitettynä: ”Mä tukehdun tohon sprayhin”


Joukkueet: