Portimonensen Yago Cariello veti voittomaalin tuuletuksen reilusti överiksi – “ammuskeli” Vitorian faneja kulmalipulla

Yago Cariello Portimonense

Portugalin jalkapalloliigassa päästiin todistamaan erikoista episodia, kun Portimonensen Yago Cariello esitti ampuvansa vastustajan faneja.

Portugalin liigassa nähtiin sunnuntaina yllättävä episodi ottelussa, jossa Portimonense kaatoi Vitória Guimaraesin maalein 2-1. Kyseessä oli Portimonensen voittomaali ja oikeammin sen jälkeiset tapahtumat.

Portimonensen hyökkääjä Yago Cariello iski ottelun voittomaalin 88. minuutilla ja veti tuuletuksensa lievästi ilmaistuna hieman överiksi. Cariello juoksi maalinsa jälkeen kulmalipulle, repi sen maasta ja alkoi tähtäillä sillä Vitorian kannattajia, kuin lippu olisi ase.

Cariello esitti ammuskelevansa faneja kohti ja tämä vähemmän yllättäen suivaannutti sekä Vitorian kannattajat että pelaajatkin. Vitorian maalivahti ja kapteeni Bruno Varela sai kuitenkin rauhoitettua joukkuekaverinsa ennen kuin härdelli karkasi käsistä ja Cariello nosti kätensä pystyyn sen oloisena, että hänkin olisi tajunnut menneensä hieman liian pitkälle. Erotuomari antoi Cariellolle keltaisen kortin tuuletuksen takia.

Ottelun jälkeen Cariello selitti, että hän ei kohdistanut tuuletustaan kaikkiin vieraskannattajiin. Cariellon mukaan osa Vitorian faneista käyttäytyi rasistisesti heitä kohtaan.

– Tänään me kaikki menimme liian pitkälle, mutta en hyökännyt Vitorian kannattajia kohtaan, joita kunnioitan, vaan reagoin vain rasisteihin, jotka sylkivät joukkuekavereitani päin ja loukkasivat heitä, Cariello totesi medialle.

Portimonensen Yago Cariello tähtäilee vastustajan kannattajia kulmalipulla ja esittää ampuvansa heitä kohti:

Katso myös: Täysin älytön rankkari Portugalin 2. liigassa – Feirensen Jardel Silva odotti lupaa vetoasentoon jähmettyneenä