Video: League Onessa nähtiin futiskauden koomisimmat 10 sekuntia – Wycomben pelaajat kohelsivat joukolla

Wycomben tumpelointia / Pallomeri.net

League Onen tiistain kierroksella nähtiin todennäköisesti tämän kauden 10 koomisinta sekuntia, kun Wycomben pelaajat pistivät tumpeloiden.

Tiistai oli synkkä ilta Wycombe Wanderersille, sillä vieraana poikennut Ipswich Town painoi lunta tupaan oikein urakalla vieden pisteet maalein 4-1.

Jotta nöyryytys tulostaululla ei olisi tarpeeksi kova jo itsessään, niin Wycomben pelaajat onnistuivat vielä itse syventämään omaa tuskaansa toisella jaksolla, kun Ipswich johti peliä maalein 3-1 ja Wycombelle avautui vielä paikka kaventaa.

Paikka kuitenkin meni aivan hukkaan ja tuloksena oli kuluvan jalkapallokauden kenties koomisimmat kymmenen sekuntia. Ensin yritti Anthony Stewart, joka ampui volley-yrityksensä lähes täysin ohi pallosta.

Seuraavaksi yrittämään pääsi Ryan Tafazolli, joka pienestä kulmasta ampui pallon päin maaliviivan tuntumassa seissyttä joukkuetoveriaan. Tästä tulleen irtopallon Ipswich-pakki ampui suoraan Stewartille, jonka toinen yritys onnistui vielä ensimmäistä rumemmin, mutta toimi edes siten, että veto kääntyi ulkosyrjäsyötöksi.

Tämä vedoksi tarkoitettu syöttö tippui suoraan Brandon Hanlanille, joka yritti vain ensin tölväistä pallon maalia kohti, mutta osui maaliviivaa puolustaneisiin Ipswichin pelaajiin. Pallo kimmahti heistä takaisin Hanlanille, joka Stewartin tavoin ampui vain nolosti pallosta lähes tyystin ohi. Laukaus muuttui pikku ulkosyrjäsipaisuksi ja Hanlan pystyi vain voimattomana seuraamaan, kuinka peliväline lipui päätyrajan yli maalipotkuksi.

Wycomben pelaajat iskevät pöytään kauden koomisimman 10 sekunnin jakson:

Katso myös: Video: Mieletön maali League Onessa – Cambridge Unitedin peluri taituroi aivan huikean volleyn


Joukkueet: