Hollywood-tähtien omistama Wrexham julkisti ottelun ManUa vastaan koomisella tavalla Alex Fergusonin kanssa

Wrexham-Manu julkistus

Hollywood-tähtien omistama Wrexham kohtaa kesällä Manchester Unitedin ja ottelu julkistettiin hauskalla videolla.

Englannin viidenneksi korkeimmalla sarjaportaalla pelaava Wrexham kohtaa Manchester Unitedin kesällä Yhdysvalloissa pelattavassa ystävyysottelussa. Tämä ei tietenkään olisi muuten järin uutisarvoinen asia, ellei Wrexhamin omistajaparina häärisi Hollywood-tähdet Rob McElhenney ja Ryan Reynolds.

Näin ollen myös ottelun julkistus tapahtui heille ominaiseen tapaan. Ottelu julkistettiin videolla, jota tähditti Wrexhamin omistajaduon lisäksi Unitedin legendaarinen valmentaja Sir Alex Ferguson.

Mainos alkaa:

Videolla McElhenney ja Reynolds ovat soittamassa videopuhelua Fergusonille ja ennen kuin hän vastaa, kaksikko käy läpi Fergusonin saavutuksia sekä hänen mainettaan pelottavana hahmona, joka pääsee vastustajien pään sisään.

Kun Ferguson vastaa, hän vain tuijottaa hiljaa kameraan, mikä saa McElhenneyn ja Reynoldsin enenevissä määrin pois tolaltaan. Reynolds lopulta panikoi ja päättää puhelun lyhyeen.

Tämän jälkeen Fergusonilta kysytään kuinka kokous meni ja legenda vastaa, ettei kuullut mitään, koska Wrexham-kaksikon mikki ei ollut päällä.

Ottelu pelataan 25. heinäkuuta San Diegon Snapdragon Stadiumila.

Wrexham pelaa ystävyysottelun Manchester Unitedia vastaan ja Sir Alex Ferguson oli mukana hauskalla julkistusvideolla:

Katso myös: Suorassa tv-lähetyksessä puhkesi ilmiriita – Ruotsin päävalmentaja pillastui asiantuntijan kysymyksestä


Joukkueet: ,