Valioliigassa annettiin valmentajapotkut kauden kynnyksellä – Wolves erotti Julen Lopeteguin

Julen Lopeteguille (julen lopetegui) potkut Real Madrid - Pallomeri.net

Valioliigaseura Wolves teki kovan ratkaisun vajaa viikko ennen kauden alkua antamalla potkut valmentaja Julen Lopeteguille.

Valioliigavalmentajien pestit ovat tunnetusti tuulisia, mutta tällä kaudella ensimmäiset potkut nähtiin jo ennen kauden alkua, kun Wolverhampton Wanderers antoi kenkää päävalmentajana toimineelle Julen Lopeteguille.

Wolves ilmoitti Lopeteguin potkuista myöhään tiistai-iltana vain muutama päivä ennen Valioliiga-kauden avausta. Wolves aloittaa oman urakkansa maanantaina ottelulla Manchester Unitedia vastaan.

Potkujen taustalla ovat Lopeteguin ja seurajohdon erimielisyydet. Lopetegui antoi kesän aikana palaa useaan kertaan siitä, ettei seura ole tarpeeksi aktiivinen siirtomarkkinoilla hankkiakseen vahvistuksia joukkueeseen.

– Meidän tavoitteenamme oli lähteä uuteen kauteen yhdessä, mutta on julkisesti tiedossa, että tärkeiden aiheiden ympärillä on ollut erimielisyyksiä. Sen takia molemmat osapuolet päätyivät ratkaisuun, että on parasta lähteä eri teille, seuran urheilujohtaja Matt Hobbs totesi tiedotteessa.

Lopeteguin lisäksi koko hänen valmennustiiminsä jättää Wolvesin. Lopetegui ehti olla Wolvesin peräsimessä vain vajaan vuoden otettuaan pestin vastaan marraskuussa 2022. Viime kaudella hän luotsasi Wolvesin sijalle 13.

Tsekkaa myös: Liverpool onnistui upeasti kulmapotkusta – Luis Diaz napautti pallon kantapäällään maaliin


Joukkueet: