Wolfsburg-Dortmund näkyy ilmaiseksi – tässä live stream matsiin!

Wolfsburg-Dortmund näkyy ilmaiseksi – tässä live stream matsiin!

Bundesliigan katsomot kaikuvat tyhjyyttään, mutta onneksi saamme nauttia matseista kotisohviltamme. Tässä live stream Wolfsburg-Dortmund-otteluun.

Wolfsburg-Dortmund – ilmainen live stream

Dortmund palasi koronaviruksen aiheuttamalta pelitauolta myrskyn lailla, kun se leikitteli viime viikonloppuna Schalken kumoon lukemin 4-0.

Mestaruustaistosta on luvassa todella jännittävä näytös, sillä eroa kärjessä olevan Bayern Münchenin ja Dortmundin välillä on vain neljä pistettä.

Wolfsburg on kuitenkin esiintynyt tällä kaudella varsin mallikkasti ja se löytyykin sarjataulukon kuudennelta sijalta. Varmaa on ainoastaan se, että helppoa iltapäivän puhdetta Dortmundille ei ole luvassa – hakihan Wolfsburg viime viikolla 2-1-vierasvoiton Augsburgista.

Onnistuvatko Erling Håland ja kumppanit nappaamaan tärkeät vieraspisteet matkaansa? Se selviää lauantaina kello 16:30 alkaen!

Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri live stream -palvelun.

Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Huom! Bundesliiga live stream löytyy myös kaikkiin muihin loppukauden matseihin!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut