Video: Nyrkit heiluivat WNBA-pelissä – kuusi pelaajaa suihkuun rähinän päätteeksi

Video: Nyrkit heiluivat WNBA-pelissä – kuusi pelaajaa suihkuun rähinän päätteeksi

Viime yön WNBA-kierroksella Phoenix Mercuryn ja Dallas Wingsin välinen ottelu äityi loppuvaiheessa kunnon rähinäksi ja peräti kuusi pelaajaa ajettiin ulos.

Naisten koripallon ammattilaisliiga WNBA oli viime yön kierroksella hetken aikaa aivan toisenlaisten otteiden näyttämö, kun Phoenix Mercuryn ja Dallas Wingsin välinen ottelu muuttui vähän turhankin kirjaimellisesti kamppailuksi.

Kaikki alkoi, kun neljättä neljännestä oli pelaamatta reilut kuusi minuuttia. Phoenixin Brittney Grinerin ja Dallasin Kristine Anigwen korinalusvääntö eskaloitui nopeasti, kun turhautunut Anigwe löi Grineriä.

Lyönti sai Grinerin täysin pois tolaltaan ja hän jahtasi raivopäissään Anigwea, joka kaikesta päätellen teki viisasti lähtiessään vauhdilla karkuun. Grineriä yritettiin lyödä muidenkin Wings-pelaajien toimesta eikä Griner itse epäröinyt antaa takaisin. Griner jouduttiin lopulta taltuttamaan useamman ihmisen voimin.

Tilannetta tarkasteltiin pitkään videolta, jotta tuomiot saataisin oikein. Anigwe ja Griner ajettiin luonnollisesti välikohtauksen johdosta ulos, mutta myös neljä muuta pelaajaa päätyivät aikaseen suihkuun hässäkän seurauksena. Suurin osa muista ulosajoista annettiin pelaajapenkiltä poistumisesta.

Ottelu päättyi Dallasin vierasvoittoon lukemin 77-80.

Katso myös: Tuomari heitti väärän pelaajan pihalle MLB:ssä – ulosajettu Brett Gardner kilahti kunnolla!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut