Video: Winnipeg-pakki kilahti ja löi Columbus-hyökkääjää sikamaisesti – selvisi pelkillä sakoilla

Josh Morrissey Winnipeg

Winnipeg Jetsin Josh Morrissey sikaili käsittämättömästi Columbusta vastaan ja vielä käsittämättömämmin selvisi ilman pelikieltoa.

Torstaina aamuyöllä Suomen aikaa pelatulla NHL-kierroksella Columbus Blue Jackets voitti Winnipeg Jetsin maalein 3-0, mutta ottelun lopun tapahtumat jättivät paljon sijaa jälkipuinnille.

Kiekon mentyä tyhjään Jets-maaliin nähtiin ikävä välikohtaus, kun Jetsin puolustaja Josh Morrissey löi kiekkoa seurannutta ja maalia juhlinutta Blue Jacketsin Alexandre Texieriä.

Eikä kyseessä ollut mikään vaistomainen pelitilanteeksi perusteltavissa oleva isku, vaan Morrisseylla selvästi meni tilanne tunteisiin ja hän aivan tietoisesti löi mailallaan Texieriä jaloille. Lyönti oli kova ja täysin sikamainen.

Morrissey sai itse ottelussa tilanteesta naurettavan kahden minuutin rangaistuksen, mutta uskomattomin käänne koko tapauksessa tapahtui myöhemmin. NHL:n kurinpito ei näet katsonut selvää vahingoitusyritystä edes pelikiellon arvoiseksi, vaan Morrissey selvisi 5 000 dollarin sakoilla.

Winnipeg Jetsin Josh Morrissey lyö sikamaisesti Columbus Blue Jacketsin Alexandre Texieriä:

Katso myös: Video: Allsvenskanissa erikoinen tilanne – pelaaja ajautui vahingossa maalivahtia päin ja lensi ulos


Joukkueet: ,