Video: Winnipegissä uskomaton matsi – Jets johti avauserän jälkeen 6-0!

Video: Winnipegissä uskomaton matsi – Jets johti avauserän jälkeen 6-0!

Winnipeg Jets järjesti melkoisen näytöksen lauantain NHL-kierroksella, kun sen vieraaksi Kaliforniasta oli saapunut Anaheim Ducks.

Kanadan kylmyys taisikin olla kalifornialaisille ankoille liikaa, sillä sen verran syväjäässä vierasjoukkue avauserässä oli.

Kotijoukkue takoi ensimmäisellä 20-minuuttisella hurjat 6 osumaa, ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiinkin musertavassa 6-0-tilanteessa.

Se on myös samalla ”nykyisen” Jetsin uusi ennätys, sillä joukkue ei ole aiemmin tehnyt kuutta maalia yhteen erään. ”Vanha” Jets onnistui tempussa vuonna 1984, sekä myös 1988.

Toinen ja kolmas erä tarjoilivatkin sitten tavanomaisempaa kiekkoa ja voittolukemat kirjattiin lopulta kotijoukkueen hyväksi 9-3. Illan tehokkain oli Jack Roslovic, joka merkkautti hattutempun lisäksi yhden syöttöpisteen. Patrik Laine pääsi pöytäkirjaan yhden syöttöpisteen merkeissä.

Ilta oli ehkäpä nöyryyttävin Ducks-vahti John Gibsonille, joka vaihdettiin avauserässä pois vasta kuudennen osuman jälkeen. Hän onnistui torjumaan vain 8 vetoa ja torjuntaprosentiksi muodostui umpisurkea 57,1.

Ottelun kaikki tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Tsekkaa myös: Video: Jesperi Kotkaniemi latasi tyylikkäästi kauden 7. maalinsa

Winnipeg Jets hurjasteli 6 osumaa avauserään:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut