Harvinainen tilanne junnusarjassa – Windsor Jr Spitfiresin kenttäpelaaja joutui maaliin maalivahdin loukkaannuttua

Finnigan Russett Windsor Jr Spitfires

Kanadassa pelattavassa U18-junnusarjassa nähtiin harvinainen tilanne, kun Windsor Jr Spitfiresin kenttäpelaaja joutui maaliin.

Kanadassa alle 18-vuotiaiden kiekkosarjassa pelaava Windsor Jr Spitfiresin joukkue joutui harvinaislaatuiseen paikkaan kesken pelin, kun joukkueelta yksinkertaisesti loppui maalivahdit.

Joukkueen kaksi vakiomaalivahtia olivat koulukiireiden takia poissa pelistä ja lainalle hankittu maalivahti puolestaan loukkasi kesken pelin. Lainvahti hajosi seitsemän minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua, joten peli piti hoitaa loppuun siten, että kenttäpelaaja meni maaliin.

Finnigan Russett oli pelaaja, joka sai erikoiskomennuksen. Ja komennus todella oli erikoinen, sillä yleensä näissä tilanteissa kenttäpelaaja vetää veskarin kamat ylleen, mutta syystä tai toisesta tällä kertaa sitä mahdollisuutta ei ollut, vaan Russett astui stunttiveskarin rooliin ihan omissa tamineissaan.

Russett julkaisi maalivahtikomennuksestaan klipin TikTok-tilillään ja kertoi kysyjille, että hänelle meni kaksi kiekkoa selän taakse, mutta hän omien sanojensa mukaan otti 7-8 hyvää torjuntaa niiden vastapainoksi.

Windsor Jr Spitfiresin Finnigan Russett joutui maaliin, kun veskari hajosi kesken pelin:

@finnrussett gotta do what you gotta do #hockey #goalie #foryou #fyp ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Katso myös: Ilves julkaisi kapteeni Eemeli Suomen jatkosopimuksen suorastaan nerokkaalla tavalla