Paha takaisku – Wilma Murto joutuu jäämään kilpailutauolle vamman takia

Wilma Murto 2018 Jussi Jokinen tukijana / Pallomeri.net

Seiväshyppääjä Wilma Murto joutuu kilpailutauolle loukkaantumisen takia. Hän kuitenkin tähtää yhä olympialaisiin.

Suomen Urheiluliitto tiedotti perjantai-iltana, että seiväshyppääjä Wilma Murron kisakausi katkeaa ainakin hetkeksi. Murto joutuu jäämään tauolle loukkaantumisen vuoksi.

Tiedotteen mukaan Murron loput kesäkuun kisat on peruttu, mutta hän tähtää edelleen Pariisin olympialaisiin. Naisten seiväskarsinta on maanantaina 5. elokuuta ja finaali kahta päivää myöhemmin.

Mainos alkaa:

Hänen valmentajansa Jarno Koivunen totesi Helsingin Sanomille luottavansa siihen, Murto pystyy kilpailemaan Pariisin olympiastadionilla alle kahden kuukauden päästä. Pariisin olympialaiset ovat varmasti yksi Murron uran päätapahtumista, joten kaikki kivet käännetään, jotta nainen on mukana kilpailussa.

Murron vuoteen on mahtunut kosolti epäonnea. Hän joutui maaliskuussa jättämään Glasgow’n hallikauden MM-kisoissa loppukilpailun kesken ja pian sen jälkeen selvisi, että Murron akillesjänteestä on löydetty repeämä. Vamma saatiin kuntoutettua kesäksi, mutta nyt Murron jalasta löytyi jälleen repeämä. Tiedotteen mukaan uusi vamma sijaitsee lähellä oikean takareiden kiinnityskohtaa istuinkyhmyyn.

Tsekkaa myös: PFL:ssä uskomaton tuplatyrmäys – potku kulkusille ja lyönti leukaperiin kolahtivat samaan aikaan


Pelaajat: